Povezane vesti

Djilas poručio Merkel: Povedi sa sobom Vučića, sad kad odlaziš iz politike

Djilas poručio Merkel: Povedi sa sobom Vučića, sad kad odlaziš iz politike

Radio sto plus 13.09.2021
„Merkel je istorijska ličnost, obeležila je jednu epohu Nemačke i Evrope. Iza nje će ostati mnoge stvari ali će u nasledje ostati i Orban, Janša i Vučić. Najviše Vučić. Uz njenu podršku on je došao na vlast, ona ga je dovela na vlast“, rekao je Djilas… »
Djordjević: Nasledje Angele Merkel su korumpirani i autoritarni režimi na Balkanu

Djordjević: Nasledje Angele Merkel su korumpirani i autoritarni režimi na Balkanu

Radio sto plus 13.09.2021
„Njena zaostavštiva u ovom regionu biće korumpirani i autoritarni režimi, mnogi od njih povezani s mafijom, koji u svojim zemljama crpe snagu upravo iz nemačke podrške“, ocenio je Djordjević. On je naveo da Merkelina podrška Vučiću počinje 2011. godine… »
Đilas: Jedini sam lider opozicije koga tuži predsednik države

Đilas: Jedini sam lider opozicije koga tuži predsednik države

Blic 13.09.2021
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas ponovio je danas da predstavnici vladajuće stranke o njemu iznose neistine i dodao da je on jedini lider opozicione stranke u Evropi koga predsednik države tuži i od suda, kako tvrdi, traži da mu… »
Đilas poručio Merkel: Povedi sa sobom Vučića, sad kad odlaziš iz politike. Nijedan sud mi ne može zabraniti da kritikujem…

Đilas poručio Merkel: Povedi sa sobom Vučića, sad kad odlaziš iz politike. Nijedan sud mi ne može zabraniti da kritikujem…

Beta 13.09.2021
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas poručio je danas nemačkoj kancelarki Angeli Merkel "da bi bilo pošteno da sada, kada odlazi iz politike, sa sobom povede i Aleksandra Vučića jer ga je dovela na vlasti i na vlasti sve vreme… »
Đilas: Nijedan sud mi ne može zabraniti da kritikujem Vučića

Đilas: Nijedan sud mi ne može zabraniti da kritikujem Vučića

Danas 13.09.2021
Predsednik Stranke slobode i prave (SSP) Dragan Đilas poručio je danas da ga nijedan sud ne može sprečiti da govori istinu i da je sve što je rekao o predsedniku države Aleksandru Vučiću, zbog čega on podneo protivtužbu, tačno, kao i da će sa stotinama… »
Đilas: Vučić od suda zatražio da mi zabrani da kritikujem vlast

Đilas: Vučić od suda zatražio da mi zabrani da kritikujem vlast

Nova 13.09.2021
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas poručio je danas da je on jedini lider opozicije u Evropi kojeg je predsednik države tužio i od suda zatražio da mu zabrani da kritikuje vlast. Đilas je, na konferenciji za novinare ispred sedišta… »
Đilas: Merkel je dovela Vučića na vlast, bilo bi pošteno da ga povede sa sobom

Đilas: Merkel je dovela Vučića na vlast, bilo bi pošteno da ga povede sa sobom

N1 Info 13.09.2021
Nemačka kancelarka Angela Merkel je dovela Aleksandra Vučića na vlast u Srbiji, podržavala ga je sve vreme i sada kada odlazi iz politike bilo bi pošteno da ga povede sa sobom, ocenio je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas. Đilas je, na… »
Đilas: Neka Merkel povede Vučića sa sobom

Đilas: Neka Merkel povede Vučića sa sobom

Nova 13.09.2021
Nemačka kancelarka Angela Merkel je dovela Aleksandra Vučića na vlast u Srbiji, podržavala ga je sve vreme i sada kada odlazi iz politike bilo bi pošteno da ga povede sa sobom, ocenio je danas predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas. Đilas je… »

Vesti dana »

Istorija u Dalasu! Mesi srušio rekord iz 1958.

Istorija u Dalasu! Mesi srušio rekord iz 1958.

Sport klub pre 17 minutajoš 27 povezanih
Modrić rekorder Mundijala

Modrić rekorder Mundijala

B92 pre 17 minutajoš 30 povezanih
Na današnji dan, 28. jun

Na današnji dan, 28. jun

Šabačke novosti pre 17 minutajoš 4 povezane