Повезане вести
Дјилас поручио Меркел: Поведи са собом Вучића, сад кад одлазиш из политике
Радио сто плус 13.09.2021
„Меркел је историјска личност, обележила је једну епоху Немачке и Европе. Иза ње ће остати многе ствари али ће у наследје остати и Орбан, Јанша и Вучић. Највише Вучић. Уз њену подршку он је дошао на власт, она га је довела на… »
Дјордјевић: Наследје Ангеле Меркел су корумпирани и ауторитарни режими на Балкану
Радио сто плус 13.09.2021
„Њена заоставштива у овом региону биће корумпирани и ауторитарни режими, многи од њих повезани с мафијом, који у својим земљама црпе снагу управо из немачке подршке“, оценио је Дјордјевић. Он је навео да Меркелина подршка… »
Ђилас: Једини сам лидер опозиције кога тужи председник државе
Блиц 13.09.2021
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас поновио је данас да представници владајуће странке о њему износе неистине и додао да је он једини лидер опозиционе странке у Европи кога председник државе тужи и од суда… »
Ђилас поручио Меркел: Поведи са собом Вучића, сад кад одлазиш из политике. Ниједан суд ми не може забранити да критикујем…
Бета 13.09.2021
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Дјилас поручио је данас немачкој канцеларки Ангели Меркел "да би било поштено да сада, када одлази из политике, са собом поведе и Александра Вучића јер га је довела на власти и на… »
Ђилас: Ниједан суд ми не може забранити да критикујем Вучића
Данас 13.09.2021
Председник Странке слободе и праве (ССП) Драган Ђилас поручио је данас да га ниједан суд не може спречити да говори истину и да је све што је рекао о председнику државе Александру Вучићу, због чега он поднео противтужбу, тачно… »
Ђилас: Вучић од суда затражио да ми забрани да критикујем власт
Нова 13.09.2021
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас поручио је данас да је он једини лидер опозиције у Европи којег је председник државе тужио и од суда затражио да му забрани да критикује власт. Ђилас је, на конференцији за… »
Ђилас: Меркел је довела Вучића на власт, било би поштено да га поведе са собом
Н1 Инфо 13.09.2021
Немачка канцеларка Ангела Меркел је довела Александра Вучића на власт у Србији, подржавала га је све време и сада када одлази из политике било би поштено да га поведе са собом, оценио је председник Странке слободе и правде Драган… »
Ђилас: Нека Меркел поведе Вучића са собом
Нова 13.09.2021
Немачка канцеларка Ангела Меркел је довела Александра Вучића на власт у Србији, подржавала га је све време и сада када одлази из политике било би поштено да га поведе са собом, оценио је данас председник Странке слободе и правде… »
Вести дана »
Стижу нам захлађење и јак ветар, снег могућ и у низијама: Метеролог најављује велику промену након Сретења
Правда пре 1 сатјош 26 повезаних
Кошарка: Спартак преживео београдски трилер и славио против Меге (89:94)
Суботица.цом пре 17 минутајош 34 повезане