Povezane vesti
Posle pobede u zvezdama granda umalo ostao bez statue! Mahir ispričao tajnu koju niko nije znao - nije mu bilo lako!
Mondo 13.09.2021
Mahir Mulalić prisetio se dana kada se uspaničio. Mahir Mulalić prisetio se dana kada se uspaničio. Pobednik prošlogodišnje sezone takmičenja "Zvezde granda" Mahir Mulalić ispričao je peh koji mu se dogodio nekoliko dana nakon pobede. Zbog obaveza prema… »
Pobednik Zvezda Granda doživeo peh: Zaboravio sam statuu, uspaničio sam se
Nova 13.09.2021
Pobednik ovogodišnje sezone takmičenja ''Zvezde Granda'' Mahir Mulalić doživeo je malu neprijatnost na dan pobedničkog koncerta u rodnoj Gračanici početkom jula meseca. Naime, Mahir je nakon finala i usled mnogobrojnih obaveza u Grand produkciji ostao… »
Kakav peh pobednika zg: Vozač Marije Šerifović je došao po mene i skroz sam se sludio! Sledio se kad je shvatio šta je…
Kurir 13.09.2021
Mahir Mulalić, pobednik ovogodišnje sezone takmičenja ''Zvezde Granda'' doživeo je malu neprijatnost na dan pobedničkog koncerta u rodnoj Gračanici početkom jula meseca. Mahir je, naime, nakon finala i usled mnogobrojnih obaveza u Grand produkciji ostao… »
Vesti dana »

Profil Donalda Trampa: Tajkun koji se ženio tri puta, nizao je skandal za skandalom, a sada su "ključevi" brutalnog rata u njegovim rukama
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih

Treći dan protesta širom Srbije (VIDEO, FOTO): Policija bacila suzavce, u Nemanjinoj zapaljeni kontejneri, u Nišu sukobi, policija evakuisala Karleušu iz Loznice
Danas pre 44 minutajoš 3 povezane

Komesar Saveta Evrope za ljudska prava: Policija upotrebila nesrazmernu silu u Valjevu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Neviđena provokacija rusa pred sastanak veka! "Pogledajte šta jedemo, to će Tramp i Putin napraviti od Zelenskog": Novinari Kremlja razbesneli Ukrajinu jednim potezom
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih

Strašna Srbija u finalu - Bogdan sumirao utiske: Moglo je bolje u odbrani...
Kurir pre 29 minutajoš 1 povezana