Повезане вести
После победе у звездама гранда умало остао без статуе! Махир испричао тајну коју нико није знао - није му било лако!
Мондо 13.09.2021
Махир Мулалић присетио се дана када се успаничио. Махир Мулалић присетио се дана када се успаничио. Победник прошлогодишње сезоне такмичења "Звезде гранда" Махир Мулалић испричао је пех који му се догодио неколико дана након… »
Победник Звезда Гранда доживео пех: Заборавио сам статуу, успаничио сам се
Нова 13.09.2021
Победник овогодишње сезоне такмичења ''Звезде Гранда'' Махир Мулалић доживео је малу непријатност на дан победничког концерта у родној Грачаници почетком јула месеца. Наиме, Махир је након финала и услед многобројних обавеза у… »
Какав пех победника зг: Возач Марије Шерифовић је дошао по мене и скроз сам се слудио! Следио се кад је схватио шта је…
Курир 13.09.2021
Махир Мулалић, победник овогодишње сезоне такмичења ''Звезде Гранда'' доживео је малу непријатност на дан победничког концерта у родној Грачаници почетком јула месеца. Махир је, наиме, након финала и услед многобројних обавеза… »
Вести дана »
Украјинци и Американци о овом питању преговарали 6 сати Зеленском једна ствар најтеже пада, огласио се и Макрон: "Притиснућемо их најјаче до сада"
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане
(Фото) Сабласне сцене из Ниша! Шта се ово дешава?! Не види се ни прст пред оком, због ове појаве сви морамо бити на екстремном опрезу
Блиц пре 55 минутајош 1 повезана
(Фото, видео) Возач БМВ-а одједном додао гас и закуцао се у такси. Очевици описали језиве детаље несреће у Новом Саду: "Ауто занела велика брзина"
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних
(Видео) "Она је прекинула однос..." Принц од Врање о везама и томе какав је када се заљуби, а шта ради када љубав није узвраћена
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане
Руска војска ушла у Хуљајполе у Запорошкој области, у току уличне борбе
Политика пре 1 сатјош 2 повезане