Povezane vesti
Sasa Ilić: Nezadovoljan sam samo rezultatom
Mozzart sport 13.09.2021
Brđanima bod u Lučanima. Promena trenera nije donela efekat kakvom su se nadali u Čukaričkom. Kada je prekinuta saradnja sa Dušanom Đorđevićem posao je dobio Saša Ilić, ali u tri utakmice na kojima je vodio ekipu Brđani su uzeli samo četiri boda… »
Saša Ilić: Nezadovoljan sam samo rezultatom
Sportski žurnal 13.09.2021
Trener Čukaričkog Saša Ilić rekao je da je nezadovoljan jedino rezultatom utakmice protiv Mladosti u Lučanima i dodao da je zadovoljan karakterom koji su pokazali njegovi igrači. "Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan, nezadovoljan sam jedino rezultatom… »
Saša Ilić nezadovoljan samo rezultatom
Sportske.net 13.09.2021
Trener fudbalera Čukaričkog Saša Ilić zadovoljan je zalaganjem svojih momaka u dosadašnjem periodu. Čukarički je na gostovanju Mladosti u Lučanima osvojio bod (0:0). Bili su Brđani bliži trijumfu, posebno u finišu meča, kad je Docić pogodio prečku, dve… »
Saša Ilić nakon remija u Lučanima: Nezadovoljan sam samo rezultatom, momci su pokazali karakter!
Hot sport 13.09.2021
Čukarički je na gostovanju Mladosti u Lučanima osvojio samo bod (0:0). Bili su Brđani bliži trijumfu, posebno u finišu meča, kad je Docić pogodio prečku, dve izgledne prilike imao je i Jovanović, ali je mreža domaćina ostala netaknuta. – Pozicija… »
Vesti dana »

SAD: Objavljen snimak mogućeg osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka
RTV pre 32 minutajoš 14 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora
Radio 021 pre 12 minutajoš 14 povezanih

Gledala Srbiju s Atamanovom ženom, a sad je najatraktivnija novinarka iznenadila sve pred Turska - Grčka
Telegraf pre 2 minutajoš 14 povezanih