Povezane vesti
Korona u Kremlju? Putin će možda morati u izolaciju!
Pravda 13.09.2021
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da će verovatno ići u izolaciju jer su ljudi u njegovom najužem okruženju bili pozitivni na koronavirus. Putin je na sastanku sa paraolimpijskim sportistima rekao da „čak i u njegovom okruženju ljudi… »
Putin će možda morati u izolaciju zbog Covid-19
Vesti online 13.09.2021
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da će verovatno ići u izolaciju jer su ljudi u njegovom najužem okruženju bili pozitivni na Covid-19. Putin je na sastanku sa paraolimpijskim sportistima rekao da “čak i u njegovom okruženju ljudi… »
Putin će možda morati u izolaciju zbog korone
Nova 13.09.2021
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da će verovatno ići u izolaciju jer su ljudi u njegovom najužem okruženju bili pozitivni na koronavirus. Putin je na sastanku sa paraolimpijskim sportistima rekao da „čak i u njegovom okruženju ljudi… »
Putin: U mojoj pratnji ima zaraženih, možda ću uskoro u karantin
Blic 13.09.2021
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da je u njegovom neposrednom okruženju veliki broj ljudi zaražen virusom korona, te da će i sam, možda, morati u karantin. - Jedanaest ljudi iz moje pratnje ima problem sa kovidom. Moramo da vidimo šta… »
Vesti dana »
Tužilaštvo naložilo uviđaj zbog trovanja u ambulanti u Nišu, evakuisan i vrtić
Radio 021 pre 5 satijoš 46 povezanih
(BLOG) Lekari i studenti predali zahtev LKV, održan skup ispred Inženjerske komore
N1 Info pre 1 satjoš 30 povezanih
Da li su mogući i novi predsednički izbori? Direktor CESID-a za "Blic" o ostavci premijera Vučevića i studentskim protestima: Ovo je scenario koj čeka Srbiju (video)
Blic pre 0 minutajoš 41 povezana
Šef kabineta predsednika Srbije koordinisao aktivnosti na rekonstrukciji železnice ka Mađarskoj
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih
Pažnja, pažnja, Vučić traži sebi novog premijera: Ima nekoliko kandidata, dva imena najbliža
Nova pre 30 minutajoš 35 povezanih