Povezane vesti
"Zamena teza se prelila iz crne gore": Patrijarh Porfirije u Jasenovcu: "Hrvatska i ja se javno volimo"
Blic 13.09.2021
Patrijar Porfirije poručio je danas u Jasenovcu da se, kako kaže, on i Zagreb, ali i on i Hrvatska javno vole, kao i da voli sve ljude Hrvatske bez obzira kom narodu pripadali i kako se Bogu molili. Porfirije je tokom besede u toku liturgije povodom… »
Porfirije: Hrvatska i ja se volimo javno
Nova 13.09.2021
Patrijarh Porfirije nalazi se u Jasenovcu, gde se obeležava Dan novomučenika jasenovačkih. On je poručio da je njegova ljubav sa Hrvatskom javna, ma koliko to nekome smetalo. „Želim s ovog mesta da se obratim prijateljima iz Hrvatske. Nije me mnogo… »
Vesti dana »
Kanađanka En Karson ovogodišnja dobitnica Nobelove nagrade za književnost
Beta pre 5 minutajoš 37 povezanih
Rusija pogodila dva autobusa sa putnicima! Masakr u Kramatorsku, 30 mrtvih: Jezivi prizori, gađali stajalište javnog prevoza, jedno vozilo potpuno izgorelo
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
Izborni presek: Glasanje dijaspore centru pažnje, Vučić tvrdi da je 'otimao pištolje iz ruku'
BBC News pre 3 satajoš 27 povezanih
Još danas 30 stepeni, a onda preokreti! Rhmz objavio prognozu za naredne dane, evo kada stižu kiša i zahlađenje
Blic pre 1 satjoš 40 povezanih
Dvoje mrtvih nađeno u ruševinama zgrade: Tragedija u Istanbulu nakon urušavanja višespratnice (video)
Euronews pre 5 satijoš 24 povezane