Povezane vesti
Ljupka Stević o pljački vrednoj 10.000 €: Sve što je bilo vredno je nestalo! Zatekla havariju, slomljene prozore i…
Kurir 13.09.2021
Naša današnja gošća u Pulsu Srbije na Kurir televiziji bila pevačica Ljupka Stević koja je nedavno preležala koronavirus. - Prošlo je skoro mesec dana otkako sam testirana pozitivno na koronu, oporavak mi je baš teško pao. Sa 40% snage nastupam… »
Videla sam otvoren prozor i polomljen radijator: Ljupka Stević o pljački vrednoj 10.000 evra - "Pobegla sam iz stana!"
Mondo 13.09.2021
Pevačica opisala kako je izgledao stan posle pljačke. Pevačica opisala kako je izgledao stan posle pljačke Pevačici Ljupki Stević nedavno su lopovi obili stan i ukrali joj veliku količinu nakita i navodno skoro 10.000 evra. Ovo nije prvi put da su… »
Vesti dana »
Akcija "Zastani Srbijo": 15 minuta tišine, za 15 žrtava tragedije u Novom Sadu
Insajder pre 18 minutajoš 18 povezanih
Snežna oluja sa zapada sada se premešta prema ovim delovima Srbije: Očekuje se i do 30 centimetara snega, evo koji su predeli prvi na udaru
Kurir pre 36 minutajoš 18 povezanih
Makron ušao u obnovljenu katedralu Notr Dam: U restauraciju gotskog zdanja u centru Pariza nakon požara uloženo 700 miliona evra (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih
Jovanović (Novi DSS): Opozicija sada radi dobro, verovatno je u prošlosti mogla bolje
Beta pre 4 satijoš 8 povezanih