Повезане вести

Ангела Меркел у Београду: Како је изгледао свечани дочек /видео, фото/

Ангела Меркел у Београду: Како је изгледао свечани дочек /видео, фото/

Спутник 13.09.2021
Немачка канцеларка Ангела Меркел, која борави у дводневној посети Београду, стигла је у Палату Србија, где ју је дочекао председник Александар Вучиц́. Меркеловој је приређен свечани дочек, уз строј гарде, интонирање химни две… »
Почасна артиљеријска паљба за меркелову: Београдом плотуни тукли због немачке канцеларке (видео)

Почасна артиљеријска паљба за меркелову: Београдом плотуни тукли због немачке канцеларке (видео)

Србија данас 13.09.2021
Немачка канцеларка Ангела Меркел допутовала је данас у Београд где ју је дочекао српски председник. Свечани дочек приређен је испред Палате Србија на Новом Београду, а пре химни Србије и Немачке зачула се почасна артиљеријска… »
Морала да седи због здравственог стања: Погледајте детаљ са свечаног пријема Меркелове који је изненадио многе (видео)

Морала да седи због здравственог стања: Погледајте детаљ са свечаног пријема Меркелове који је изненадио многе (видео)

Србија данас 13.09.2021
Ангела Меркел је стигла у Београд. Химна Немачке и Србије чула се испред Палате, а немачка канцеларка морала је да седи током свечаног пријема због здравственог стања. Чула се почасна артиљерјска паљба током свечаног пријема… »
Ангелу запањио Вучићев немачки: Председник испунио своје обећање Меркеловој (видео)

Ангелу запањио Вучићев немачки: Председник испунио своје обећање Меркеловој (видео)

Србија данас 13.09.2021
Председник Србије Александар Вучић, који је немачку канцеларку Ангелу Меркел дочекао на београдском аеродрому, пожелео је гошћи срдачну добродошлицу на немачком језику. - "Херзлицх Вилкоммен" - Срдачно, добродошли - рекао је… »
„Имам велику трему“: Вучиц́ пред долазак Меркелове

„Имам велику трему“: Вучиц́ пред долазак Меркелове

Спутник 13.09.2021
Председник Србије Александар Вучиц́ дочекац́е немачку канцеларку Ангелу Меркел на београдском аеродрому „Никола Тесла“, како сам признаје, уз велику трему. Он је на свом инстаграм профилу објавио видео снимак у којем је рекао да… »
Реакција ангеле Меркел на председника са цвећем: Погледајте шта је урадила немачка канцеларка (видео)

Реакција ангеле Меркел на председника са цвећем: Погледајте шта је урадила немачка канцеларка (видео)

Србија данас 13.09.2021
На Инстаграм налогу "Будућност Србије АВ", објављен је снимак дочека Меркелове. Немачка канцеларка Ангела Меркел стигла је данас у Београд, а на аеродрому "Никола Тесла" добродошлицу јој је пожелео председник Србије Александар… »
"Имам велику трему!" Председник Вучић објавио видео са аеродрома (видео)

"Имам велику трему!" Председник Вучић објавио видео са аеродрома (видео)

Србија данас 13.09.2021
Председник Србије Александар Вучић објавио је снимак на инстаграм налогу "будућност Србије" уочи посете немачке канцеларке Ангеле Меркел. - Имам велику трему, борићу се за Србију! - написао је председник у опису снимка. А пост… »

Вести дана »