Povezane vesti
Saša Kovačević na pitanje o ženidbi dao odgovor koji je sve bacio u rebus
Nova 13.09.2021
Saša Kovaćević uživa u dugogodišnjoj vezi sa izabranicom Zoranom Tasovac. Njih dvoje svoju intimu drže daleko od javnosti, ali nedavni odgovor na temu ženidbe, mnoge je zbunio. Naime, pevač je na pitanje da li se možda oženio, zagonetno… »
Oženio se Saša kovačević?! Kaže da je stao na "ludi kamen" - Ne skida osmeh sa lica
Mondo 13.09.2021
Saša Kovaćević već 4 godine uživa u ljubavi sa zgodnom izabranicom Zoranom Tasovac. Saša Kovaćević već 4 godine uživa u ljubavi sa zgodnom izabranicom Zoranom Tasovac. Već neko vreme se šuška da se Saša Kovaćević oženio lepom bivšom… »
"Oženio sam se u međuvremenu": Saša Kovačević iznenadio: Pevač ne krije koliko je srećan pored bivše misice
Blic 13.09.2021
Saša Kovačević već neko vreme uživa u vezi sa bivšom misicom Zoranom Tasovac, a kako se već neko vreme šuškalo da par staje na "ludi kamen", pevač je sada otkrio da li se proteklom periodu oženio. - Jesam, u međuvremenu. Čekao sam da me to… »
Vesti dana »
Povratak u Belu kuću – Donald Tramp položio zakletvu kao 47. predsednik SAD
RTS pre 18 minutajoš 93 povezane
Studenti najavili blokadu sva tri mosta u Novom Sadu 1. februara na Dan grada
Beta pre 1 satjoš 84 povezane
Advokatska komora Srbije donela novu odluku o trodnevnoj obustavi rada
Beta pre 49 minutajoš 50 povezanih
Poznato stanje povređenih u požaru u Barajevu! Oglasila se VMA: Dve žene i dva muškarca završili na lečenju
Kurir pre 1 satjoš 55 povezanih
Vučić se obratio iz Davosa: Do 2027. godine vozićemo se letećim automobilima
Blic pre 25 minutajoš 54 povezane