Povezane vesti
Saša Kovačević na pitanje o ženidbi dao odgovor koji je sve bacio u rebus
Nova 13.09.2021
Saša Kovaćević uživa u dugogodišnjoj vezi sa izabranicom Zoranom Tasovac. Njih dvoje svoju intimu drže daleko od javnosti, ali nedavni odgovor na temu ženidbe, mnoge je zbunio. Naime, pevač je na pitanje da li se možda oženio, zagonetno… »
Oženio se Saša kovačević?! Kaže da je stao na "ludi kamen" - Ne skida osmeh sa lica
Mondo 13.09.2021
Saša Kovaćević već 4 godine uživa u ljubavi sa zgodnom izabranicom Zoranom Tasovac. Saša Kovaćević već 4 godine uživa u ljubavi sa zgodnom izabranicom Zoranom Tasovac. Već neko vreme se šuška da se Saša Kovaćević oženio lepom bivšom… »
"Oženio sam se u međuvremenu": Saša Kovačević iznenadio: Pevač ne krije koliko je srećan pored bivše misice
Blic 13.09.2021
Saša Kovačević već neko vreme uživa u vezi sa bivšom misicom Zoranom Tasovac, a kako se već neko vreme šuškalo da par staje na "ludi kamen", pevač je sada otkrio da li se proteklom periodu oženio. - Jesam, u međuvremenu. Čekao sam da me to… »
Vesti dana »
Oglasila se Nemačka: Evo šta kaže – da li će uhapsiti Netanjahua?
Danas pre 43 minutajoš 67 povezanih
Gašić o blokadama saobraćaja: Zloupotreba demokratije i građanskih sloboda
Beta pre 49 minutajoš 45 povezanih
Rusko ministarstvo: Sve bojeve glave rakete "orešnik" stigle do cilja; ukrajinski parlament otkazao sednicu zbog nove opasnosti
RTS pre 14 minutajoš 40 povezanih
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 40 povezanih