Повезане вести
Мере против короне у Српској продужене до 27. септембра, а грађани позвани да се вакцинишу
Телеграф 14.09.2021
Републички штаб за ванредне ситуације данас је прихватио информацију о расподели 25 хиљада доза друге компоненте вакцине Спутњик. Антиепидемијске мере у Републици Српској продужене су до 27. септембра, а грађани су позвани да… »
У Републици Српској мере против короне продужене до 27. септембра, а грађани су позвани да се вакцинишу
Блиц 13.09.2021
Антиепидемијске мере у Републици Српској продужене су до 27. септембра, а грађани су позвани да се вакцинишу. Републички штаб за ванредне ситуације данас је прихватио информацију о расподели 25 хиљада доза друге компоненте… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 8 сатијош 1 повезана