Повезане вести

Храбра радојка пробала да спречи трагедију! Седели смо сви заједно, Душан је отишао по пиштољ, скочила сам на њега

Храбра радојка пробала да спречи трагедију! Седели смо сви заједно, Душан је отишао по пиштољ, скочила сам на њега

Мондо 14.09.2021
Супруга Душана Вујића који је у Земуну пуцао на власнике куће у којој живи испричала је за медије детаље овог напада. Супруга Душана Вујића који је у Земуну пуцао на власнике куће у којој живи испричала је за медије детаље овог… »
"Ушао је у кућу, мислила сам да му треба нешто, а он је узео пиштољ: И запуцао!" Супруга мушкарца који је у Земуну ранио…

"Ушао је у кућу, мислила сам да му треба нешто, а он је узео пиштољ: И запуцао!" Супруга мушкарца који је у Земуну ранио…

Блиц 14.09.2021
Прошао је поред мене, ушао у кућу, мислила сам да иде да узме нешто, а он је узео пиштољ и запуцао у Милана. Кад је схватио шта је урадио хтео је да се убије - овим речима је Радојка Јовановић започела исповест за "Блиц" о… »
Подстанар који је изрешетао брачни пар у Земуну приведен на саслушање: Ево како се Душан бранио у Вишем тужилаштву

Подстанар који је изрешетао брачни пар у Земуну приведен на саслушање: Ево како се Душан бранио у Вишем тужилаштву

Курир 14.09.2021
Душан В. (66), који је у недељу ухапшен због покушаја убиства Милана и Верице К. у Земуну, данас је приведен на саслушање у Више тужилаштво у Београду, али је он одлучио да се брани ћутањем. - Осумњичени Д.В. је данас… »
Изрешетао супружнике јер су хтели да га иселе из куће због предузимача

Изрешетао супружнике јер су хтели да га иселе из куће због предузимача

Нова 14.09.2021
Станари Улице цара Душана у Земуну су и даље у шоку због пуцњаве која се у недељу догодила у њиховом комшилуку када су изрешетани супружници Милан и Верица Кричковић. Њих је након краће свађе упуцао Душан Вујић који живи у… »
Откривена позадна крвавог обрачуна у Земуну: Душана хтели да иселе због добре локације, није дао кућу у којој живи 37 година…

Откривена позадна крвавог обрачуна у Земуну: Душана хтели да иселе због добре локације, није дао кућу у којој живи 37 година…

Блиц 13.09.2021
Душан В. (66) из Београда, који је у недељу ухапшен због покушаја убиства Милана и Верице К. у Земуну, недељама се комшијама жалио да га они терају да се исели из куће у којој је живео последњих 37 година! Подсетимо, пуцњава… »

Вести дана »