Повезане вести
Храбра радојка пробала да спречи трагедију! Седели смо сви заједно, Душан је отишао по пиштољ, скочила сам на њега
Мондо 14.09.2021
Супруга Душана Вујића који је у Земуну пуцао на власнике куће у којој живи испричала је за медије детаље овог напада. Супруга Душана Вујића који је у Земуну пуцао на власнике куће у којој живи испричала је за медије детаље овог… »
"Ушао је у кућу, мислила сам да му треба нешто, а он је узео пиштољ: И запуцао!" Супруга мушкарца који је у Земуну ранио…
Блиц 14.09.2021
Прошао је поред мене, ушао у кућу, мислила сам да иде да узме нешто, а он је узео пиштољ и запуцао у Милана. Кад је схватио шта је урадио хтео је да се убије - овим речима је Радојка Јовановић започела исповест за "Блиц" о… »
Подстанар који је изрешетао брачни пар у Земуну приведен на саслушање: Ево како се Душан бранио у Вишем тужилаштву
Курир 14.09.2021
Душан В. (66), који је у недељу ухапшен због покушаја убиства Милана и Верице К. у Земуну, данас је приведен на саслушање у Више тужилаштво у Београду, али је он одлучио да се брани ћутањем. - Осумњичени Д.В. је данас… »
Изрешетао супружнике јер су хтели да га иселе из куће због предузимача
Нова 14.09.2021
Станари Улице цара Душана у Земуну су и даље у шоку због пуцњаве која се у недељу догодила у њиховом комшилуку када су изрешетани супружници Милан и Верица Кричковић. Њих је након краће свађе упуцао Душан Вујић који живи у… »
Откривена позадна крвавог обрачуна у Земуну: Душана хтели да иселе због добре локације, није дао кућу у којој живи 37 година…
Блиц 13.09.2021
Душан В. (66) из Београда, који је у недељу ухапшен због покушаја убиства Милана и Верице К. у Земуну, недељама се комшијама жалио да га они терају да се исели из куће у којој је живео последњих 37 година! Подсетимо, пуцњава… »
Вести дана »

Још данас сунчано и топло, сутра освежење и пљускови у већем делу Србије
Инсајдер пре 14 минутајош 15 повезаних

Н1 сазнаје: Ноћас у ТОК почела саслушања ухапшених у случају „надстрешница“: Саслушани Момировић и Шурлан
Нова пре 39 минутајош 9 повезаних

Трампе, шта кажеш на ово? Русија хитно реаговала на слање нуклеарки
Вести онлине пре 1 сатјош 9 повезаних

АМСС Појачан саобраћај, радови на путевима: затварања трака и успорен пролаз на више деоница
Озон пре 7 сатијош 8 повезаних