Povezane vesti
Hrabra radojka probala da spreči tragediju! Sedeli smo svi zajedno, Dušan je otišao po pištolj, skočila sam na njega
Mondo 14.09.2021
Supruga Dušana Vujića koji je u Zemunu pucao na vlasnike kuće u kojoj živi ispričala je za medije detalje ovog napada. Supruga Dušana Vujića koji je u Zemunu pucao na vlasnike kuće u kojoj živi ispričala je za medije detalje ovog napada. Dušan… »
"Ušao je u kuću, mislila sam da mu treba nešto, a on je uzeo pištolj: I zapucao!" Supruga muškarca koji je u Zemunu ranio…
Blic 14.09.2021
Prošao je pored mene, ušao u kuću, mislila sam da ide da uzme nešto, a on je uzeo pištolj i zapucao u Milana. Kad je shvatio šta je uradio hteo je da se ubije - ovim rečima je Radojka Jovanović započela ispovest za "Blic" o sukobu njenog supruga… »
Podstanar koji je izrešetao bračni par u Zemunu priveden na saslušanje: Evo kako se Dušan branio u Višem tužilaštvu
Kurir 14.09.2021
Dušan V. (66), koji je u nedelju uhapšen zbog pokušaja ubistva Milana i Verice K. u Zemunu, danas je priveden na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu, ali je on odlučio da se brani ćutanjem. - Osumnjičeni D.V. je danas saslušan u Višem… »
Izrešetao supružnike jer su hteli da ga isele iz kuće zbog preduzimača
Nova 14.09.2021
Stanari Ulice cara Dušana u Zemunu su i dalje u šoku zbog pucnjave koja se u nedelju dogodila u njihovom komšiluku kada su izrešetani supružnici Milan i Verica Kričković. Njih je nakon kraće svađe upucao Dušan Vujić koji živi u jednoj od kuća… »
Otkrivena pozadna krvavog obračuna u Zemunu: Dušana hteli da isele zbog dobre lokacije, nije dao kuću u kojoj živi 37…
Blic 13.09.2021
Dušan V. (66) iz Beograda, koji je u nedelju uhapšen zbog pokušaja ubistva Milana i Verice K. u Zemunu, nedeljama se komšijama žalio da ga oni teraju da se iseli iz kuće u kojoj je živeo poslednjih 37 godina! Podsetimo, pucnjava u Ulici cara… »
Vesti dana »

Napad na studente, uspon zlata i Trumpove carine- pet stvari za danas
Bloomberg Adria pre 26 minutajoš 3 povezane