Povezane vesti
Gušim se svako jutro, ne mogu da dišem! Aleksandri Subotić ukazana lekarska pomoć u Zadruzi!
Mondo 14.09.2021
Aleksandra Subotić se požalila na bolove i objasnila šta je sve muči. Aleksandra Subotić se požalila na bolove i objasnila šta je sve muči. Aleksandra Subotić koja je imala nekoliko burnih reakcija u Zadruzi, već nekoliko dana se ne oseća najbolje i… »
Aleksandri Subotić ukazana lekarska pomoć u rijalitiju: Otečen joj jezik, guši se i ima jake bolove: "Ništa ne pomaže"
Blic 13.09.2021
Pre ulaska u ''Zadrugu 5'' svim takmičarima urađen je detaljan sistematski pregled, dok je sada doktor ušao na velelepno imanje, a Aleksadra Subotić se požalila na bolove. - Otkad sam došla gušim se svako jutro. Operisala sam skoro nos, pa mi je malo… »
Vesti dana »
U Kraljevu održan skup „Sve se vidi na Vidovdan“ na koji su pozvali studenti u blokadi
Euronews pre 3 minutajoš 30 povezanih
Fasada zgrade crna, širi se gusti dim! Bukti požar u stanu u Nišu: Ima povređenih, sumnja se da je ovo uzrok! (video)
Kurir pre 18 minutajoš 25 povezanih
Pakleni talas spržio kontinent: Stravični podaci o posledicama toplotnog udara, Evropa se suočava sa katastrofom
Večernje novosti pre 13 minutajoš 21 povezana
Na severu zemlje temperatura i do 38 stepeni, najvrelije na Paliću i u Kikindi
RTS pre 2 satajoš 42 povezane