Povezane vesti
Imam sto godina, ne mogu da rodim još jedno dete: Hrvatska pevačica dobila sina u 42. i sad je nikad iskrenija!
Mondo 14.09.2021
Maja Šuput i njen suprug uživaju u ulozi roditelja. Maja Šuput i njen suprug uživaju u ulozi roditelja. Pevačica Maja Šuput (41) prvi put je postala majka u martu ove godine i zajedno sa suprugom sinu dala ime Blum. Ostvarila joj se najveća želja u… »
Pevačica u 41. godini dobila prvo dete, a o imenu je brujao Balkan: "imam sto godina, moj sin će ostati jedinac"
Blic 14.09.2021
Pevačica Maja Šuput u 41. godini dobila je sina kome su ona i njen suprug Nenad dali ime Blum, a sada je progovorila o majčinstvu. Maja kaže da ne planira drugo dete. - Ostala sam pri tome, ne zato što mislim da ne bih mogla da ishendlujem dvoje, mogla… »
Vesti dana »
Izmene trasa više autobusa: Kako će saobraćati gradski prevoz tokom trke "10K Beograd 2026"
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 15 povezanih
Vremenska prognoza za subotu, 5. septembar: Sunčano i veoma toplo sa slabim vetrom
Serbian News Media pre 9 minutajoš 16 povezanih
Aleksić: Pobeda i formiranje buduće vlasti nemoguće bez opozicije, ovde su izbori kao građanski rat
Nova pre 59 minutajoš 4 povezane
Uživo: Rat u Ukrajini - U ruskom napadu na Kamjanske poginule četiri osobe
Euronews pre 45 minutajoš 18 povezanih
Požar još bukti na Suvoj planini, zaustavljeno širenje ka Bojaninim vodama
Niške vesti pre 34 minutajoš 13 povezanih