Povezane vesti
Ne zna se kada će biti uvedene kovid propusnice
Politika 14.09.2021
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne zna kada će biti uvedene kovid propusnice i koje će sve mere biti donete, kao i da njemu jedino ostaje da moli ljude da se vakcinišu. „Ne znam kakve ćemo mere da donosimo, zato što moramo da… »
Vučić: Ostaje nam jedino da molimo ljude da se vakcinišu
Danas 14.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ne zna koje će nove mere biti donete u vezi korona virusa, jer kako je kazao, Srbija mora da živi, te ponovo apelovao na građane da se vakcinišu. Vučić je rekao novinarima u Beogradu da ne može… »
EU će i dalje finansijski podržavati Srbiju u borbi protiv korone: Žofre najavio nastavak zajedničke borbe protiv virusa
Kurir 14.09.2021
Šef delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuel Žofre najavio je danas u Beogradu da će EU nastaviti da finansijski podržava Srbiju u borbii protiv korona virusa. Žofre je rekao novinarima da je, u proteklih 18 meseci, EU bila blizak partner Srbije… »
Vesti dana »
Jaka mećava na auto-putu Miloš Veliki, vozila čekaju u dugačkoj koloni: Sneg se ne šali na teritoriji Zapadne Srbije
IndeksOnline pre 1 satjoš 27 povezanih
„Batinaši su me udarili u glavu i rebra, policija nije reagovala“: Ispovest studenta koji je pretučen na skupu ispred FDU
Nova pre 48 minutajoš 57 povezanih
Vučić: Žao mi je ukoliko je Vesić stupio u štrajk glađu, molio bih ga da to ne čini
NIN pre 24 minutajoš 50 povezanih
Sneg u celoj Srbiji – otežan saobraćaj, bez struje 10.000 korisnika na jugozapadu zemlje
RTS pre 23 minutajoš 13 povezanih
Akcija ‘Zastani, Srbijo’ u znak sjećanja na 15 poginulih u Novom Sadu
Al Jazeera pre 4 satijoš 47 povezanih