Povezane vesti
Vučić o novim merama protiv korona virusa
IndeksOnline 14.09.2021
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ne zna koje će nove mere biti donete u vezi korona virusa, jer kako je kazao, Srbija mora da živi, te ponovo apelovao na gradjane da se vakcinišu. Vučić je rekao novinarima u Beogradu da ne… »
"Vakcinom će dobiti čip, lepiće magnete na tom mestu" Vučićeva reakcija na priče iz 16. veka govori više od reči
Srbija danas 14.09.2021
Predsednik Srbije istakao je da država ima najbolje lekove koji postoje u svetu za lečenje od kovida, kao i vakcine. Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne zna kada će biti uvedene kovid propusnice i koje će sve mere biti donete, kao i da… »
Vesti dana »
Tramp ne veruje u pobedu Kijeva "Nikada nisam rekao da će Ukrajina pobediti. Nije nemoguće, ali smatram da neće"
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih
Mali iz Budimpešte: "Ogroman problem zbog gasa, ako stane dotok, kako ćemo mi?!"
Blic pre 19 minutajoš 83 povezane
On je zadužio srpski narod, za gađenje su mi oni koji se raduju smrti generala Lider SNS Vučević o Nebojši Pavkoviću: On je stradalnik, vesti sam čuo od njegove ćerke Marije
Dnevnik pre 44 minutajoš 33 povezane
Razveli se po hitnom postupku, uzela mu 3 stana Nebojša Pavković je bio u braku sa ovom voditeljkom, zbog nje je bio na meti osude
Alo pre 3 satajoš 62 povezane
Sijarto: Mnogi ce učiniti sve da spreče mirovni samit u Budimpešti
RTV pre 10 minutajoš 25 povezanih