Povezane vesti
Vučić: Poseta Merkel podsticaj da radimo na vladavini prava i regionalnim pitanjima
Radio sto plus 14.09.2021
„Kada vidite takvu silu da iskaže poštovanje prema jednoj maloj zemlji, onda možete da kažete da ste srećni. Ja sam srećan i ponosan. I to je podstrek da nastavimo da požrtvovano radimo dalje i pokažemo uspeh i u oblastima u kojimo nismo bilo uspešni ili… »
Vučić: Poseta Merkel podsticaj da radimo na vladavini prava i regionalnim pitanjima
Beta 14.09.2021
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je poštovanje koje je odlazeća nemačka kancelarka Angela Merkel pokazala prilikom posete Beogradu još jedan podsticaj da Srbija pokaže uspeh i u oblastima u kojima je do sada bila nedovoljno uspešna, kao… »
Vučić o poseti Merkel: Poštovanje prema maloj zemlji, ja sam srećan i ponosan
N1 Info 14.09.2021
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je poštovanje koje je odlazeća nemačka kancelarka Angela Merkel pokazala prilikom posete Beogradu još jedan podsticaj da Srbija pokaže uspeh i u oblastima u kojima je do sada bila nedovoljno uspešna, kao što su… »
"Kada vidite takvu silu da iskaže poštovanje prema jednoj maloj zemlji..." Vučić o poseti Merkelove
Telegraf 14.09.2021
To je podstrek da nastavimo da požrtvovano radimo dalje i pokažemo uspeh i u oblastima u kojimo nismo bilo uspešni ili u kojima smo bili nedovoljno uspešni - rekao je predsednik Srbije. Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je poštovanje koje je… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 26 povezanih

Radić o ugovoru sa Elbitom: Kupovinom oružja Vučić kupuje podršku stranih sila
Nova pre 25 minutajoš 10 povezanih

Treći dan "dežurstva" ispred novosadskog suda, studenti i građani traže oslobađanje svih političkih zatvorenika (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 0 minutajoš 16 povezanih

Pregovori o minimalnoj ceni rada za 2026. godinu počinju danas
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih