Povezane vesti
Dužan si mi brdo para! Ceca u emisiji potkačila Milija - isplivao snimak iz Granda, pevačica priznala da se sude!
Mondo 14.09.2021
Javnost bruji o najavi nove epizode takmičenja Zvezde Granda. Javnost bruji o najavi nove epizode takmičenja Zvezde Granda. U domaćim medijima je odjeknula vest da je Jelena Karleuša napustila Zvezde Granda i da na njeno mesto dolazi Svetlana Ceca… »
CECA priznala da se sudi sa Milijem! Zajedno su u Zvezdama Granda, a preko pesme ga potkačila u emisiji: Dužan si mi brdo para!…
Kurir 14.09.2021
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ove sezone je pojačanje u žiriju "Zvezda Granda", a Ceca je sada otkrila više detalja o odnosu sa kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem, koji je takođe deo ovog muzičkog takmičenja. - Mili i ja razgovaramo, naravno… »
Aco Pejović šokirao izjavom o "zvezdama granda": Za mene je to rijaliti
Večernje novosti 14.09.2021
Foto: Printscreen/PINK Pevač je istakao da ne prati takve vrste programa, jer smatra da je to jedan vid rijalitija u kojem se, u ovom slučaju, omalovažavaju najmlađi. - Ne pratim taj program, ja rijatilije ne volim, a za mene je to rijaliti. Uz dužno… »
Za mene je to rijaliti i omalovažavanje klinaca! Aco Pejović surovo o Zvezdama Granda, prokomentarisao i Cecin dolazak!
Mondo 14.09.2021
Aco Pejović nema lepo mišljenje o Zvezdama Granda. Aco Pejović nema lepo mišljenje o Zvezdama Granda. Ceca Ražnatović je nova članica žirija u ovogodišnjoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a njen veliki prijatelj Aco Pejović otkrio je šta misli… »
"Zvezde Granda su rijaliti: - neću da gledam omalovažavanje dece" Aco Pejović spomenuo i Cecu
Blic 14.09.2021
Pevač Aco Pejović istakao je da nema dobro mišljenje o popularnom takmičenju "Zvezde Granda", ali je zato nahvalio svoju prijateljicu Svetlanu Cecu Ražnatović koja je ove sezone deo žirija ovog šou programa. - Ne pratim taj program, ja rijatilije ne… »
Za mene su zvezde granda rijaliti program! Aco Pejović nikad oštriji: Neću da gledam omalovažavanje dece! Spomenuo i cecu…
Kurir 14.09.2021
Aco Pejović ovog leta radi punom parom, proteklog vikenda "zapalio" je jedan beogradski splav, a pre nastupa popričao je sa ekipom Kurir televizije. - Više mi je preko glave posla, rekao sam sebi da moram da idem na odmor. Umoran sam. Vidim da sve… »
Vesti dana »
Posthumno odlikovan UN vojnik iz Srbije poginuo na jugu Libana
BBC News pre 30 minutajoš 31 povezana
Jeftiniji dizel od danas dostupan na svim pumpama, evo ko ima pravo na 184 dinara po litru
Telegraf pre 1 satjoš 43 povezane
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 2 satajoš 117 povezanih
VJT: Podignuta optužnica za pokušaj ubistva u Elektrotehničkoj školi u Novom Sadu
Beta pre 4 satijoš 22 povezane