Povezane vesti

Preminuo novinar i marketing stručnjak Miloje Sekulić

Radio 021 pre 8 dana
Suosnivač agencije za digitalni PR i marketing Homepage i dugogodišnji konsultant i novinar Miloje Sekulić preminuo je u Beogradu u 55. godini života, saopštilo je Udruženje poslovnih konsultanata. Sekulić je rođen 8. juna 1966. godine u Beogradu… »

Preminuo Miloje Sekulić

B92 pre 7 dana
Dugogodišnji konsultant i novinar Miloje Sekulić, preminuo je u 56. godini, u Beogradu, saopšteno je iz Udruženja poslovnih konsultanata Srbije. "Sa velikom tugom opraštamo se od našeg dugogodišnjeg prijatelja, kolege i člana Udruženja poslovnih… »

Preminuo Miloje Sekulić

Alo pre 7 dana
Suosnivač agencije za digitalni PR i marketing Homepage i dugogodišnji konsultant i novinar Miloje Sekulić preminuo je u Beogradu u 55. godini života. Rođen je 8. juna 1966. u Beogradu. Diplomirani je građevinski inženjer i novinar. Radio je u… »

Novinar i PR stručnjak Miloje Sekulić preminuo u 55. godini

Nova pre 7 dana
Suosnivač agencije za digitalni PR i marketing Homepage i dugogodišnji konsultant i novinar Miloje Sekulić preminuo je u Beogradu u 55. godini života, saopštilo je Udruženje poslovnih konsultanata Srbije. Rođen je 8. juna 1966. u Beogradu… »

Preminuo Miloje Sekulić, pionir digitalnog PR-a i konsaltinga u Srbiji

RTS pre 7 dana
Dugogodišnji konsultant i novinar Miloje Sekulić, preminuo je u 56. godini, u Beogradu, saopšteno je iz Udruženja poslovnih konsultanata Srbije. „Sa velikom tugom opraštamo se od našeg dugogodišnjeg prijatelja, kolege i člana Udruženja… »

Vesti dana »