Povezane vesti
Doberman Cvetanovića najlepši: Posle štiglića koji najlepše peva i pas gradonačelnika Leskovca Hanibal osvojio nagradu (foto)…
Kurir 14.09.2021
LESKOVAC - U parku pored stadiona ”Dubočica” održana je izložba pasa svih rasa, a među dobitnicima nagrada je i pas gradonačelnika Leskovca Goran Cvetanovića, pošto je, kako se sam pohvalio na svom Fejsbuk profilu, njegov doberman proglašen za najlepšeg… »
Svi trofeji leskovačkog "faraona": Posle štiglića i bašte, "najdžentlmen" ima i najlepšeg psa u razredu (foto, video)
Blic 14.09.2021
“U mnogo falene jagode se ne ide sa golemu korpu“. Ova izreka, koju možete čuti u Nišu, u Leskovcu izgleda ne važi, sudeći barem po postovima gradonačelnika ovog grada Gorana Cvetanovića koji ne propušta priliku da se pohvali nečim što je "naj". A… »
Vesti dana »

Policija u Aranđelovcu uhapsila muškarca zbog krađe više od 15.000 evra iz menjačnice
Euronews pre 9 minutajoš 26 povezanih

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 28 minutajoš 65 povezanih

Izrael odbacio rezoluciju Generalne skupštine UN koja podržava priznanje palestinske države
Novi magazin pre 3 satajoš 22 povezane