Povezane vesti
Glumica se borila sa rakom dojke! Suzana Petričević o teškim trenucima: Opipala sam kvržicu, a za nju sam se plašila…
Kurir 14.09.2021
Glumica Suzana Petričević otkrila je kako je tekla njena borba sa karcinomom dojke od trenutka kad je napipala kvržicu i dobila dijagnozu do operacije i procesa izlečenja, a sve se desilo 2016. godine. View this post on Instagram A post shared by… »
Opipala sam kvržicu, a onda je usledio šok! Ispovest srpske glumice o borbi sa karcinomom dojke - Nikome nisam govorila!
Mondo 14.09.2021
Suzana Petričević otkrila sve o svojoj borbi sa karcinomom dojke. Suzana Petričević otkrila sve o svojoj borbi sa karcinomom dojke. Glumica Suzana Petričević 2016. godine je operisana od raka dojke, a u svojoj hrabroj ispovesti otkrila je sve o… »
Vesti dana »

Napeto u Nišu i Novom Sadu: Demonstranti gađali jajima prostorije SNS, prisutan veliki broj pripadnika Žandarmerije (foto/video)
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih

Bivša nemačka ministarka Analena Berbok izabrana za predsednicu Generalne skupštine UN
Blic pre 14 minutajoš 1 povezana

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 4 satijoš 1 povezana