Povezane vesti
Glumica se borila sa rakom dojke! Suzana Petričević o teškim trenucima: Opipala sam kvržicu, a za nju sam se plašila najviše!…
Kurir 14.09.2021
Glumica Suzana Petričević otkrila je kako je tekla njena borba sa karcinomom dojke od trenutka kad je napipala kvržicu i dobila dijagnozu do operacije i procesa izlečenja, a sve se desilo 2016. godine. View this post on Instagram A post shared by Suzana… »
Opipala sam kvržicu, a onda je usledio šok! Ispovest srpske glumice o borbi sa karcinomom dojke - Nikome nisam govorila!
Mondo 14.09.2021
Suzana Petričević otkrila sve o svojoj borbi sa karcinomom dojke. Suzana Petričević otkrila sve o svojoj borbi sa karcinomom dojke. Glumica Suzana Petričević 2016. godine je operisana od raka dojke, a u svojoj hrabroj ispovesti otkrila je sve o svojoj… »
Vesti dana »
Oko 10.300 letova otkazano danas zbog velike zimske oluje koja je pogodila SAD
Serbian News Media pre 1 satjoš 27 povezanih
Legendarni teniser optužio čelnike Australijan opena zbog Sinera: „Meni ovo miriše na favorizovanje, ne verujem da iko želi da vidi tako nešto u našem sportu“
Danas pre 2 satajoš 27 povezanih
Roditelji ubijenog mladića u Mineapolisu: Snimci sa terena osporili tvrdnje zvaničnika da je agent ICE-a pucao u samoodbrani
Insajder pre 32 minutajoš 31 povezana
SSP: Partijske veze dovele do lošeg kvaliteta radova na prokupačkoj Gimnaziji
N1 Info pre 6 satijoš 14 povezanih
FILMSKA AKCIJA U NIŠU! Presreli mladića na ulici, odveli ga u kuću i tražili novac
Glas juga pre 2 satajoš 23 povezane