Povezane vesti
"Udario me je, videla sam da mogu da ga ubijem!" Šok priča učesnice Zadruge o paklenim tučama sa bivšim
Mondo 14.09.2021
Ana Spasojević iznela šokantne tvrdnje o bivšem dečku. Ana Spasojević iznela šokantne tvrdnje o bivšem dečku. Učesnica pete sezone Zadruge Ana Spasojević razgovarala je sa Mikijem Đuričićem u dvorištu imanja i javnost šokirala pričom o svom bivšem dečku… »
Zadrugarka iznela šok detalje iz veze sa 5 godina mlađim momkom: Zadnja tuča je bila paklena! Udario me je, htela sam da ga…
Kurir 14.09.2021
Ana Spasojević i Miki Đuričić su se osamili u dvorištu, pa mu je Ana ispričala kakva im je bila veza, njoj i njenom bivšem dečku koji je bio dosta mlađi od nje: - Tamo kad sam radila u kafiću, tu sam ga upoznala - rekla je Ana, pa je otkrila kolika je… »
Vesti dana »

"Čarli Kirk je voleo Srbiju, bio je vezan za naš narod!" Analitičari o mogućim razlozima ubistva Trampovog saradnika: Postmodernizam je preduslov
Kurir pre 5 minutajoš 58 povezanih

Cene ogreva rastru, struja skuplja od 1. Oktobra: Kako da nam grejanje ove zime bude jeftinije
Blic pre 19 minutajoš 20 povezanih

Premijer Poljske: Istočna straža odgovor NATO Rusiji da ne tolerišemo provokacije
Novi magazin pre 55 minutajoš 29 povezanih

U Nišu ovog vikenda drugi „protest protiv blokada“: SNS organizovano poziva članove i traži potvrdu učešća
Danas pre 10 satijoš 16 povezanih

Ništa od nove senzacije: Nemačka u finalu Evrobasketa posle pobede nad Finskom
BBC News pre 20 minutajoš 31 povezana