Povezane vesti
"Udario me je, videla sam da mogu da ga ubijem!" Šok priča učesnice Zadruge o paklenim tučama sa bivšim
Mondo 14.09.2021
Ana Spasojević iznela šokantne tvrdnje o bivšem dečku. Ana Spasojević iznela šokantne tvrdnje o bivšem dečku. Učesnica pete sezone Zadruge Ana Spasojević razgovarala je sa Mikijem Đuričićem u dvorištu imanja i javnost šokirala pričom o svom bivšem dečku… »
Zadrugarka iznela šok detalje iz veze sa 5 godina mlađim momkom: Zadnja tuča je bila paklena! Udario me je, htela sam da ga…
Kurir 14.09.2021
Ana Spasojević i Miki Đuričić su se osamili u dvorištu, pa mu je Ana ispričala kakva im je bila veza, njoj i njenom bivšem dečku koji je bio dosta mlađi od nje: - Tamo kad sam radila u kafiću, tu sam ga upoznala - rekla je Ana, pa je otkrila kolika je… »
Vesti dana »

Ponovo vremenske nepogode, narandžasti meteo-alarm u delovima Srbije
Vreme pre 9 minutajoš 22 povezane

Kamčatka se opet trese: Nov jak zemljotres, eruptirao ogromni vulkan, opasnost od cunamija FOTO VIDEO
Nova pre 5 minutajoš 15 povezanih

Špic letnje sezone: Pojačan saobraćaj na auto-putu ka Nišu i na granici sa Severnom Makedonijom, Bugarskom i Hrvatskom
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih

Obeležavanje 30 godina od akcije "Oluja" danas u Sremskim Karlovcima, meštani poručili Vučiću da je nepoželjan
Radio 021 pre 3 satajoš 10 povezanih

Ukrajinci napali Rusiju: Pogođeni Voronjež i Soči, gori velika rafinerija (video)
Pravda pre 20 minutajoš 9 povezanih