Povezane vesti
"Udario me je, videla sam da mogu da ga ubijem!" Šok priča učesnice Zadruge o paklenim tučama sa bivšim
Mondo 14.09.2021
Ana Spasojević iznela šokantne tvrdnje o bivšem dečku. Ana Spasojević iznela šokantne tvrdnje o bivšem dečku. Učesnica pete sezone Zadruge Ana Spasojević razgovarala je sa Mikijem Đuričićem u dvorištu imanja i javnost šokirala pričom o svom bivšem dečku… »
Zadrugarka iznela šok detalje iz veze sa 5 godina mlađim momkom: Zadnja tuča je bila paklena! Udario me je, htela sam da ga…
Kurir 14.09.2021
Ana Spasojević i Miki Đuričić su se osamili u dvorištu, pa mu je Ana ispričala kakva im je bila veza, njoj i njenom bivšem dečku koji je bio dosta mlađi od nje: - Tamo kad sam radila u kafiću, tu sam ga upoznala - rekla je Ana, pa je otkrila kolika je… »
Vesti dana »
Nevreme juri ka Srbiji! Evo kada stižu kiša i sneg: Temperatura pada za 15 stepeni
Telegraf pre 55 minutajoš 21 povezana
Zvezda sprema "osvetu" i za košarkaše Srbije: Ovaj stadion kao da je bio uklet za srpski sport
Mondo pre 35 minutajoš 19 povezanih
Bivši predsednik Južne Koreje Jun Suk Jeol osuđen na doživotni zatvor
N1 Info pre 55 minutajoš 12 povezanih
Sofronijević: Upisani prvi nelegalni objekti u okviru akcije "Svoj na svome", za sada bez pritužbi
Radio 021 pre 51 minutajoš 11 povezanih
Hitna pomoć: Protekle noći u Beogradu jedna saobraćajna nezgoda, devojka lakše povređena
Serbian News Media pre 5 minutajoš 9 povezanih