Povezane vesti
"Udario me je, videla sam da mogu da ga ubijem!" Šok priča učesnice Zadruge o paklenim tučama sa bivšim
Mondo 14.09.2021
Ana Spasojević iznela šokantne tvrdnje o bivšem dečku. Ana Spasojević iznela šokantne tvrdnje o bivšem dečku. Učesnica pete sezone Zadruge Ana Spasojević razgovarala je sa Mikijem Đuričićem u dvorištu imanja i javnost šokirala pričom o svom bivšem dečku… »
Zadrugarka iznela šok detalje iz veze sa 5 godina mlađim momkom: Zadnja tuča je bila paklena! Udario me je, htela sam da ga…
Kurir 14.09.2021
Ana Spasojević i Miki Đuričić su se osamili u dvorištu, pa mu je Ana ispričala kakva im je bila veza, njoj i njenom bivšem dečku koji je bio dosta mlađi od nje: - Tamo kad sam radila u kafiću, tu sam ga upoznala - rekla je Ana, pa je otkrila kolika je… »
Vesti dana »
Strogi je post Danas je Krstovdan, iako je crveno slovo, valja dobro srediti kuću da vam ne krene sve naopako. Ovo su narodna verovanja na ovaj dan.
Dnevnik pre 23 minutajoš 12 povezanih
Pretežno sunčano i toplo drugog dana vikenda: Temperatura do 25 stepeni
Newsmax Balkans pre 58 minutajoš 11 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Propao pokušaj Irana da se dogovori sa SAD o Ormuzu, Pezeškijan poziva islamski svet na ujedinjenje
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Napad na Zaporožje i Kijev, ima stradalih; Ukrajina najavila "armiju robota" za operacije na frontu
RTS pre 3 minutajoš 1 povezana
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, Arakči: Iran još nije dobio konačan odgovor SAD na predlog Teherana
Euronews pre 38 minutajoš 2 povezane