Povezane vesti

Oglasio se Knez nakon što se saznalo za romansu Ksenije i mladog glumca, a evo šta pevač kaže o novom zetu

Vesti online pre 5 dana
Pevačica Ksenija Knežević i tri godine mlađi glumac Pavle Mensur nakon što su raskinuli dugogodišnje veze, otpočeli su ljubavnu romansu. Tim povodom kontaktiran je i pevač Nenad Knežević Knez, otac atraktivne Uraganke, koji je istakao da novog… »

Ksenija se oglasila: Pročulo se da je smuvala sina Srne Lango, a evo šta je članica grupe Hurricane imala da poruči

Blic pre 5 dana
Ksenija Knežević, članica ženskog sastava "Hurricane", raskinula je petogodišnju vezu, a kao bomba je odjeknula vest da je u vezi sa sinom glumačkog para Irfana Mensura i Srne Lango, Pavla Mensura. Ksenija se sada prvi put oglasila na tu temu, a… »

Ksenija našla novog dečka, tata se odmah oglasio: Pevačica i tri godine mlađi glumac u vezi - evo šta Knez misli o tome!

Mondo pre 5 dana
Pevač Knez prokomentarisao navode da je njegova ćerka, pevačica Ksenija Knežević u emotivnoj vezi s mladim glumcem. Pevač Knez prokomentarisao navode da je njegova ćerka, pevačica Ksenija Knežević u emotivnoj vezi s mladim glumcem Pevačica… »

Oglasila se Ksenija Knežević! Nakon priča da je smuvala 3 godine mlađeg sina Irfana Mensura, evo šta je pevačica imala da…

Kurir pre 5 dana
Ksenija Knežević članica ženskog sastava “Hurricane” raskinula je petogodišnju vezu, a sada je kao bomba odjeknula vest da je u vezi sa sinom Irfana Mensura. Ksenija se sada prvi put oglasila na tu temu, a pevačica nije htela ni da potvrdi ni da… »

Oglasila se Ksenija Knežević: Uraganka prvi put komentarisala vezu sa tri godine mlađim glumcem!

Mondo pre 5 dana
Pevačica se oglasila nakon priča da je uplovila u novu romansu. Pevačica se oglasila nakon priča da je uplovila u novu romansu. Pevačica Ksenija Knežević prekinula je petogodišnju vezu sa Nikolom i navodno otpočela romansu s tri godine mlađim… »

Oglasio se i Knez: Ksenija Knežević otkrila da je u vezi sa poznatim glumcem - evo šta na to kaže njen otac

Večernje novosti pre 5 dana
Foto: Printscreen Tim povodom kontaktirali smo pevača Nenada Kneževića Kneza, oca atraktivne Uraganke, koji je istakao da novog zeta još nije imao priliku da upozna. – Meni je njena sreća najvažnija. Ako je ona srećna i ja sam. Pavla nisam imao… »

Smuvao uraganku, ali čuva sliku bivše? Živeli su u malom studentskom stanu - Poredili su ih sa Milenom i Gagom!

Mondo pre 5 dana
Sin Irfana Mensura navondo je otpočeo ljubavnu romansu sa Ksenijom Knežević. Sin Irfana Mensura navondo je otpočeo ljubavnu romansu sa Ksenijom Knežević. Kako su ranije preneli domaći mediji članica grupe Hurricane Ksenija Knežević (25) i tri… »

Dobio novog zeta! Ksenija smuvala 3 godine mlađeg sina Irfana Mensura, sada se oglasio njen otac Knez tast za ponos

Kurir pre 5 dana
Pevačica Ksenija Knežević prekinula je petogodišnju vezu sa Nikolom i otpočela romansu s tri godine mlađim glumcem Pavlom Mensurom, sinom poznatog glumca Irfana Mensura. Ova vest kao bomba odjeknula je u domaćim medijima, budući da je Ksenija sa… »

"Njena sreća mi je najvažnija": Knez se oglasio nakon što se saznalo da je Ksenija u vezi sa Pavlom Mensurom: Otkrio da li…

Blic pre 5 dana
Pevačica Ksenija Knežević (25) i tri godine mlađi glumac Pavle Mensur nakon što su raskinuli dugogodišnje veze, otpočeli su ljubavnu romansu. Tim povodom kontaktirali smo pevača Nenada Kneževića Kneza, oca atraktivne Uraganke, koji je istakao da… »

Pavle Mensur smuvao Kseniju, a još čuva fotku bivše devojke, naše glumice: Živeli su u malom studentskom stanu, a ovako su…

Blic pre 5 dana
Kao bomba u javnosti je odjeknula vest da je glumac Pavle Mensur u vezi sa pevačicom Ksenijom Knežević, a uprkos tome što ima novu izabranicu on na društvenim mrežama i dalje drži fotografiju bivše devojke, glumice Ivane Zečević, sa kojom se… »

Ko je dečko koga je Ksenija Hurricane ostavila zbog sina Irfana Mensura

Nova pre 5 dana
Ksenija Knežević bivšeg dečka Nikolu poznaje gotovo celog života, a posle pet i po godina velike ljubavi, veza među njima je navodno okončana. Članica grupe Hurricane je sada, prema pisanju magazina "Story", u vezi s Pavlom Mensurom, sinom… »

Ksenija Hurricane OSTAVILA dečka zbog POZNATOG glumca!

Svet & Skandal pre 5 dana
Kao bomba odjeknula je vest da je Ksenija Hurricane ostavila dečka zbog poznatog glumca, a u pitanju je Pavle Mensur. Članica grupe „Hurricane” okončla je vezu od pet godina sa bivšim dečkom Nikolom, i veoma brzo pronašla srodnu dušu, sina… »

“Uraganka” Ksenija u vezi sa sinom poznatog glumca

Vesti online pre 5 dana
Ksenija Knežević, pevačica i članica grupe “Huriccane”, i glumac Pavle Mensur, sin proslavljenog glumca Irfana Mensura, otpočeli su ljubavnu romansu nakon što su oboje okončali dugogodišnje veze. Kako navodi magazin Story, Ksenija i Pavle ludo… »

Uništila vezu od 5 godina, a htela i da se uda za njega: Ovo je dečko kojeg je Ksenija Knežević ostavila zbog sina Irfana…

Kurir pre 5 dana
Bivši dečko Ksenije Knežević u njenom životu bio je gotovo celog života, a posle pet i po godina velike ljubavi, veza među njima je navodno okončana. Iako o svom emotivnom životu nikada nije mnogo govorila, Ksenija Knežević nije krila da je u… »

(Foto): Ksenija sa Nikolom bila 5 godina, pa ga ostavila i SAD ljubi glumca: Planirali i brak, a evo kako on izgleda

Blic pre 5 dana
Pevačica grupe "Hurricane" Ksenija Knežević svog bivšeg dečka Nikoli poznaje ceo život, a posle pet i po godina velike ljubavi, veza među njima je okončana. Iako o svom emotivnom životu nikada nije mnogo govorila, Ksenija Knežević nije krila da… »

Ksenija „Hurricane“ u vezi sa sinom poznatog glumca

Nova pre 5 dana
Ksenija Knežević, pevačica i članica grupe "Huriccane", i glumac Pavle Mensur, sin proslavljenog glumca Irfana Mensura, otpočeli su ljubavnu romansu nakon što su oboje okončali dugogodišnje veze. Kako navodi magazin „ Story„, Ksenija i Pavle… »

Poznaje ga ceo život, bili u vezi 5 godina, a raskinula s njim zbog glumca? Ovako izgleda bivši dečko zgodne Uraganke

Mondo pre 5 dana
Nikola i Ksenija raskinuli posle pet i po godina veze. Nikola i Ksenija raskinuli posle pet i po godina veze Pevačica Ksenija Knežević navodno je ostavila dečka Nikolu posle pola decenije veze i stupila u emotivni odnos s mladim glumcem Pavlom… »

Ksenija iz "hurricane" u vezi sa sinom Irfana mensura: Okončali dugogodišnje veze, pa planula ljubav

Blic pre 6 dana
Pevačica Ksenija Knežević (25) i tri godine mlađi glumac Pavle Mensur otpočeli su romansu, nakon što su okončali dugogodišnje veze. Ludo su zaljubljeni jedno u drugo, a spajaju ih sličnosti kojih je mnogo više nego što na prvi pogled deluje… »

Ksenija Knežević ima novog dečka? Šuška se da je ovaj mladi glumac osvojio srce Uraganke

Večernje novosti pre 6 dana
Foto: Printscreen Pevačica Ksenija Knežević (25) i tri godine mlađi glumac Pavle Mensur svedoci su da je Amorova strela nepredvidljiva i ne traži potvrdu niti odobrenje koga će, niti u kom trenutku pogoditi. Pop zvezda i dobitnik Sterijine nagrade… »

Vesti dana »