Повезане вести

Прошао као Новак Ђоковић: Дечак га погодио у међуножје, због реакције избачен! (видео)

Прошао као Новак Ђоковић: Дечак га погодио у међуножје, због реакције избачен! (видео)

Вечерње новости 15.09.2021
ФОТО: Принтскрин/Јутјуб/Тенис Емпире ИИИ Амерички тенисер Тенис Сандгрен дисквалификован је са АТП челенџера у Керију у САД након што је лоптицом погодио линијског судију. Двоструки четвртфиналиста Аустралијан опена приредио је… »
Лоптица у међуножје, па од ограде до судије – Сандгрен дисквалификован

Лоптица у међуножје, па од ограде до судије – Сандгрен дисквалификован

Н1 Инфо 15.09.2021
Бизарна ситуација догодила се Тенису Сандгрену. Сандгрен је дисквалификован у првом гему меча против Кристофера Јубенкса након што је сасвим случајно лоптицом погодио судију. Цео сплет чудних околности претходио је… »
Американац дисквалификован као Ђоковић на УС опену: Добио сам ударац у ја*а, па сам ударио лоптицу у ограду! (видео)

Американац дисквалификован као Ђоковић на УС опену: Добио сам ударац у ја*а, па сам ударио лоптицу у ограду! (видео)

Хот спорт 15.09.2021
Меч само што је почео. Док сви причају о УС опену који се завршио пре само неколико дана, челинџер у Керију привукао је пажњу светске јавности. Наиме, амерички тенисер Тенис Сандгрен, дисквалификован је са поменутог турнира јер… »
Да ли је ово могуће!? Американац дисквалификован као Новак са УС опена: Добио сам лоптицу у ј**а, ударио сам је, а она се…

Да ли је ово могуће!? Американац дисквалификован као Новак са УС опена: Добио сам лоптицу у ј**а, ударио сам је, а она се…

Спортал блиц 15.09.2021
Амерички тенисер дисквалификован је са турнира на бизаран начин. Разлог је идентичан оном због ког је и - и Сандгрен је случајно погодио судију лоптицом. За разлику од Новаковог случаја, овај судија се није превијао и “умирао” на… »
Дисквалификован као Новак: Дечак га погодио у међуножје, због реакције избачен

Дисквалификован као Новак: Дечак га погодио у међуножје, због реакције избачен

Нова 15.09.2021
Тенис Сандгрен, амерички тенисер, дисквалификован је са челенџера у Керију. Ипак, разлог због ког је избачен са турнира биће учиниће да ће и годинама касније причати о кратких пет секунди када се све издешавало. Баш као и Новак… »

Вести дана »