Povezane vesti
Holivud i poznati: Rak se povlači, ali mi je korona virus isprašio zadnjicu, kaže Džef Bridžis
BBC News 15.09.2021
Glumac Džef Bridžis rekao je da se uspešno bori sa rakom limfnih čvorova, ali da mu je korona virus „gadno isprašio zadnjicu". Američki glumac Džef Bridžis otkrio je da mu se rak povlači, ali je priznao da mu je korona virus „gadno isprašio zadnjicu`… »
Džef Bridžis: Korona me je pošteno izudarala, rak mi je delovao kao mačji kašalj
Radio 021 15.09.2021
Američki glumac Džef Bridžis (71) izjavio je da mu se rak povlači, ali da ga je korona "pošteno izudarala". Čuveni besposličar iz kultnog filma "Veliki Lebovski" je podelio sa fanovima da je pet nedelja proveo u bolnici zbog korone prošle godine, prenosi… »
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Ukrajinski front pada za: Dva-tri meseca? Tramp preti, Putin ignoriše ultimatum, ne odustaje od zacrtanih ciljeva
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Stravična nesreća kod Šibenika! Kamion prešao u suprotnu traku i udario u auto, jedna osoba nastradala
Alo pre 15 minutajoš 2 povezane

Osmani primila pismo od Trampa: Američki predsednik nazvao Kosovo pravim prijateljem SAD
Blic pre 1 satjoš 1 povezana