Povezane vesti

Lajen sa Vučićem 30. septembra u Beogradu

Vesti online pre 6 dana
Predsednica Evropske komisije, Ursula fon der Lajen, u posetu Srbiji stiže 30. septembra, saznaje Tanjug u Briselu. U Evropskoj komisiji potvrdili su za Tanjug da će fon der Lajen svoju trodnevnu posetu regionu završiti upravo u Srbiji i BiH. Prvog… »

Stanje EU: ocene i prognoze Ursule fon der Lajen

Dojče vele pre 6 dana
Ona hvali napredak u borbi protiv pandemije korone i smatra da je EU na pravom putu kada je reč zaštite klime. Predsednica Evropske komisije u parlamentu u Strazburu po drugi put drži govor o stanju Evropske unije. Predsednica Evropske komisije Ursula… »

Fon der Lajen od 28. do 30. septembra u poseti Zapadnom Balkanu

Politika pre 6 dana
BRISEL – Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen boraviće od 28. do 30. septembra u poseti Zapadnom Balkanu prilikom koje će obići svih šest zapadnobalkanskih partnera, poručeno je iz Evropske komisije. U Komisiji kažu da su plan i… »

Von der Leyen na Zapadnom Balkanu od 28. do 30. septembra

Slobodna Evropa pre 6 dana
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen posetiće zemlje Zapadnog Balkana od 28. do 30. septembra kako bi potvdila posvećenost evropskih institucija za prijem ovih država u Evropsku uniju (EU). “Otputovaću u region da pošaljem snažan… »

Stanje EU: Ocene i prognoze Ursule fon der Lajen

B92 pre 5 dana
Evropa -- Ona hvali napredak u borbi protiv pandemije korone i smatra da je EU na pravom putu kada je reč o zaštiti klime. Predsednica Evropske komisije u parlamentu u Strazburu po drugi put drži govor o stanju Evropske unije. Predsednica Evropske… »

Lajen: Investicija u budućnost Zapadnog Balkana je investicija u budućost EU

RTV pre 5 dana
STRAZBUR - Predsednica Evropske komisije, Ursula fon der Lajen, u godišnjem govoru o Stanju EU, naglasila je važnost evrointegracija Zapadnog Balkana i najavila skoru posetu regionu. "Pre kraja meseca putujem u region da pošaljem jak signal naše… »

Predsednica EK stiže u Srbiju: Ursula Fon der Lajen 30. septembra u Beogradu

Blic pre 5 dana
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen stiže u posetu Srbiji 30. septembra. U Evropskoj komisiji potvrdili su za Tanjug da će fon der Lajen svoju trodonevnu posetu regionu završiti upravo u Srbiji i BiH. Prvog dana posete, 28. septembra… »

Bilčik: Neuspeh na Zapadnom Balkanu nije opcija za EU

Blic pre 5 dana
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, Vladimir Bilčik, poručio je danas da neuspeh EU na Zapadnom Balkanu nije opcija i istakao jasnu poruku Ursule fon der Lajen da su angažman i investicija EU u evropsku budućost Zapadnog Balkana . Investicija… »

Ursula fon der Lajen 30. septembra u Srbiji

B92 pre 5 dana
Brisel -- Predsednica Evropske komsije Ursula fon der Lajen u posetu Srbiji stiže 30. septembra. U Evropskoj komisiji potvrdili su da će Ursula fon der Lajen svoju trodnevnu posetu regionu završiti upravo u Srbiji i BiH. Prvog dana posete, 28… »

Fon der Lajen: Prioritet je da se ubrza vakcinacija u svetu

Kurir pre 5 dana
Prioritet je da se ubrza vakcinacija u svetu i da se ne dopusti da ovo postane pandemija nevakcinisanih, rekla je predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen u svom govoru o stanju Unije. Po uzoru na Sjedinjene Države, jednom godišnje, na… »

Teško vreme za EU

B92 pre 5 dana
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen govoriće u Evropskom parlamentu o stanju u EU. Problemi su skoro isti kao i prošle godine: pandemija, klimatske promene, ekonomski rast i duboki jaz između pojedinih članica. Evrobarometar… »

Predsednica EK najavila posetu Zapadnom Balkanu do kraja meseca

Beta pre 5 dana
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen najavila je danas da će u septembru posetiti Zapadni Balkan, istakavši da je ulaganje u budućnost tog regiona ulaganje u budućnost Evropske unije. "Pre kraja meseca ići ću u region da bih poslala… »

Predsjednica EK-a u posjeti Zapadnom Balkanu krajem septembra

Al Jazeera pre 5 dana
Želimo uputiti jasnu poruku o našoj predanosti procesu pristupanja; dugujemo to svim mladima koji vjeruju u budućnost Evrope, kazala je Ursula von der Leyen. Predsjednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je najavila u srijedu da će do kraja… »

Investicija u budućost Zapadnog Balkana je investicija u budućnost EU

Blic pre 5 dana
Predsednica Evropske komisije, Ursula fon der Lajen, u godišnjem govoru o Stanju EU, naglasila je važnost evrointegracija Zapadnog Balkana i najavila skoru posetu regionu. ”Pre kraja meseca putujem u region da pošaljem jak signal naše posvecenosti… »

Ursula fon der Lajen najavila da će do kraja meseca posetiti Zapadni Balkan

N1 Info pre 5 dana
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen najavila je da će pre kraja septembra posetiti Zapadni Balkan, istakavši da je ulaganje u budućnost tog regiona ulaganje u budućnost Evropske unije. „Pre kraja meseca ići ću u region da bih… »

Von der Leyen: Prioritet je ubrzanje vakcinacije širom svijeta

Al Jazeera pre 5 dana
Predsjednica Evropske Komisije, Ursula von der Leyen, u govoru o Stanju Evropske unije ocjenjuje da vrijeme korone još nije gotovo. Predsjednica Evropske Komisije, Ursula von der Leyen, u govoru o Stanju Evropske unije ocjenjuje da vrijeme korone još… »

Predsednica EK najavila posetu Zapadnom Balkanu do kraja meseca

Danas pre 5 dana
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen najavila je da će u septembru posetiti Zapadni Balkan, istakavši da je ulaganje u budućnost tog regiona ulaganje u budućnost Evropske unije. „Pre kraja meseca ići ću u region da bih poslala jasan… »

"Prvi prioritet je ubrzanje vakcinacije širom sveta": Fon der Lajen: Vreme korone još nije gotovo, sledeća godina će biti…

Blic pre 5 dana
Predsednica Evropske Komisije, Ursula fon der Lajen, u govoru o Stanju EU ocenjuje da "vreme korone još nije gotovo" i da će sledeća godina "biti test karaktera Evrope i Evropljana." ”- Kada ste testirani vaš duh se pokaže. Ja znam da će Evropa… »

DW: Četiri najveća problema Evropske unije

Vesti online pre 5 dana
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen govoriće u Evropskom parlamentu o stanju u EU. Problemi su skoro isti kao i prošle godine: pandemija, klima, ekonomski rast i duboki jaz između pojedinih članica. Pandemija Privreda Klimatske promene… »

"Ovo je maraton. Spremamo se buduće zdravstvene pretnje"

B92 pre 5 dana
Strazbur -- Predsednica Evropske Komisije, Ursula fon der Lajen, u govoru o Stanju EU ocenjuje da vreme korone još nije gotovo. Prema njenim rečima, sledeća godina biće test karaktera Evrope i Evropljana. "Kada ste testirani vaš duh se pokaže. Ja… »

Lajen: Prvi prioritet je ubrzanje vakcinacije širom sveta

Nova pre 5 dana
Predsednica Evropske Komisije, Ursula fon der Lajen, u govoru o Stanju EU ocenjuje da vreme korone još nije gotovo i da će sledeća godina biti test karaktera Evrope i Evropljana. ”Kada ste testirani vaš duh se pokaže. Ja znam da će Evropa proći… »

Predsednica EK najavila posetu Zapadnom Balkanu do kraja meseca

Radio sto plus pre 5 dana
„Pre kraja meseca ići ću u region da bih poslala jasan signal naše posvećenosti procesu proširenja“, izjavila je Fon der Lajen u svom govoru o stanju Unije. „Dugujemo to svim mladim ljudima koji veruju u budućnost u Evropi“, dodala je. U… »

Ursula fon der Lajen: Ulaganje u budućnost Zapadnog Balkana je ulaganje u budućnost EU

RTS pre 5 dana
Posetiću Zapadni Balkan kako bih prenela snažnu poruku o našoj podršci procesu pristupanja regiona EU, izjavila je predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen u Evropskom parlamentu. Ursula fon der Lajen je u govoru o stanju Unije u Evropskom… »

Četiri najveća problema Evropske unije

Dojče vele pre 6 dana
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen govoriće u Evropskom parlamentu o stanju u EU. Problemi su skoro isti kao i prošle godine: pandemija, klima, ekonomski rast i duboki jaz između pojedinih članica. Eurobarometar, ispitivanje javnog… »

Vesti dana »