Повезане вести

Мреже брује због хит објаве хрватске министарке: Свима запушила уста - "Немам појма шта је у вакцини, али ни у буреку!"

Мреже брује због хит објаве хрватске министарке: Свима запушила уста - "Немам појма шта је у вакцини, али ни у буреку!"

Мондо 15.09.2021
Хрватска министарка одбране Жељка Антуновић замолила је све да поделе њену објаву на Фејсбуку. Хрватска министарка одбране Жељка Антуновић замолила је све да поделе њену објаву на Фејсбуку. На друштвеним мрежама шири се… »
"Не знам шта је у цепиву, али не знам ни шта је у буреку": Објава бивше хрватске министарке је постала хит на друштвеним…

"Не знам шта је у цепиву, али не знам ни шта је у буреку": Објава бивше хрватске министарке је постала хит на друштвеним…

Блиц 15.09.2021
На друштвеним мрежама шири се објава некадашње хрватске министарке одбране Жељке Антуновић, која је објаснила зашто се вакцинисала против корона вируса, иако не зна шта она садржи и поручила да такође не зна ни шта се налази у… »
Не знам шта је у цепиву, али не знам ни шта је у буреку: Хит објашњење екс хрватске министарке зашто се вакцинисала против…

Не знам шта је у цепиву, али не знам ни шта је у буреку: Хит објашњење екс хрватске министарке зашто се вакцинисала против…

Курир 15.09.2021
По друштвеним мрежама шири се објава некадашње хрватске министарке одбране Жељке Антуновић, која је објаснила зашто се вакцинисала против коронавируса. "Вакцинисала сам се против ковида. И не, немам појма шта је у вакцини, ни у… »
Објава бивше хрватске министарке је постала хит на друштвеним мрежама "Не знам шта је у цепиву, али не знам ни шта је у…

Објава бивше хрватске министарке је постала хит на друштвеним мрежама "Не знам шта је у цепиву, али не знам ни шта је у…

Србија данас 15.09.2021
На друштвеним мрежама шири се објава некадашње хрватске министарке одбране Жељке Антуновић. На друштвеним мрежама шири се објава некадашње хрватске министарке одбране Жељке Антуновић, која је објаснила зашто се вакцинисала… »

Вести дана »