Повезане вести

Дара Бубамара упутила дирљиве речи Марини Туцаковић након што је пребачена у болницу (ФОТО)

Дара Бубамара упутила дирљиве речи Марини Туцаковић након што је пребачена у болницу (ФОТО)

Вести онлине 15.09.2021
Марина Туцаковић од 2018. године бори се са раком дојке, иде редовно на терапије и време проводи у породичном стану са супругом Футом и сином Миланом, али њено стање варира из дана у дан, те је јуче хитно пребачена у болницу… »
Лаћа се ОГЛАСИО! Ситуације се мења ЕВО шта је са Марином!

Лаћа се ОГЛАСИО! Ситуације се мења ЕВО шта је са Марином!

Свет & Скандал 15.09.2021
Текстописац Марина Туцаковић и даље је у тешком стању и животно је угрожена, али више није на респиратора. Он је прво имала озбиљна гушења, затим је потврђена корона, и од тада је у КБЦ „Др Драгиша Мишовић“. Лаћа се огласио и… »
Сазнајемо: Марина Туцаковић прикључена на респиратор

Сазнајемо: Марина Туцаковић прикључена на респиратор

Нова 15.09.2021
Текстописац Марина Туцаковић, која је јуче имала напад гушења и којој је дијагностификован коронавирус, прикључена је на респираторе. Налази се у тешком стању и животно је угрожена, потврдио је за Нова.рс , њен син, Милан… »
Прикључена је на кисеоник, била је у страшном стању Маринин син Лаћа: Послала ми је поруку, то значи да је мало живнула

Прикључена је на кисеоник, била је у страшном стању Маринин син Лаћа: Послала ми је поруку, то значи да је мало живнула

Курир 15.09.2021
Текстописац Марина Туцаковић која је у уторак имала напад гушења и којој је дијагностификован коронавирус, и даље је на кисеонику. Налази се у тешком стању и животно је угрожена, али није на респиратору, потврђено је из извора… »
Маки моја, држи ми се! Дара упутила поруку подршке Марини Туцаковић након што је пребачена на КБЦ Драгиша Мишовић

Маки моја, држи ми се! Дара упутила поруку подршке Марини Туцаковић након што је пребачена на КБЦ Драгиша Мишовић

Мондо 15.09.2021
Како је раније открио син Лаћа, Маринино здравствено стање није добро. Како је раније открио син Лаћа, Маринино здравствено стање није добро. Марина Туцаковић од 2018. године бори се са раком дојке, након што јој се недавно… »
Маки моја, држи ми се: Дара Бубамара скрхана болом упутила емотивну поруку Марини која је од јутрос на респиратору

Маки моја, држи ми се: Дара Бубамара скрхана болом упутила емотивну поруку Марини која је од јутрос на респиратору

Курир 15.09.2021
Дара Бубамара тешко је примила вест о погоршању здравственог стања дугогодишње пријатељице. Марини Туцаковић нагло се погоршало здравствено стање, због чега је најпре завршила на приватној београдској клиници из које је… »
Марина Туцаковић се БОРИ за живот! Прикључена на респиратор!

Марина Туцаковић се БОРИ за живот! Прикључена на респиратор!

Свет & Скандал 15.09.2021
Марина Туцаковић се бори за живот, а њено здравствено стање се, нажалост, додатно погоршало. Марина је из приватне клинике пребачена у КБЦ Драгиша Мишовић, јер позитивна на корону, где су морали да је прикључе на респиратор… »
Сазнајемо: Стање Марине Туцаковић критично, али није на респиратору

Сазнајемо: Стање Марине Туцаковић критично, али није на респиратору

Нова 15.09.2021
Текстописац Марина Туцаковић, која је јуче имала напад гушења и којој је дијагностификован коронавирус, и даље је на кисеонику. Налази се у тешком стању и животно је угрожена, али није на респиратору, потврђено је за Нова.рс… »
Хитно пребачена у КБЦ Драгиша Мишовић: Погоршало се стање Марине Туцаковић?

Хитно пребачена у КБЦ Драгиша Мишовић: Погоршало се стање Марине Туцаковић?

Мондо 15.09.2021
Здравствено стање се погоршало. Здравствено стање се погоршало Здравствено стање Марине Туцаковић се наводно погоршало - након што је откривено да је ковид позитивна, Марина је из приватне клинике пребачена у КБЦ Драгиша… »
Марина Туцаковић хитно пребачена у КБЦ Драгиша Мишовић: Стање се погоршало, прикључена на респиратор

Марина Туцаковић хитно пребачена у КБЦ Драгиша Мишовић: Стање се погоршало, прикључена на респиратор

Курир 15.09.2021
Марина Туцаковић пребачена је у КБЦ Драгиша Мишовић, прикључили је наводно на респиратор. Марини, која се годинама бори с канцером, позлило је у уторак, за шта се сазнало када је њен син Милан Лаћа Радуловић затражио помоћ… »

Вести дана »