Повезане вести

Калинић открио што се вратио у звезду - све ово ми је отворило очи! "Остварио сам се финансијски, каријерно, сад сам ту"

Калинић открио што се вратио у звезду - све ово ми је отворило очи! "Остварио сам се финансијски, каријерно, сад сам ту"

Мондо 15.09.2021
Решио је да после пет година у Фенербахчеу и једне у Валенсији поново обуче дрес Црвене звезде. Решио је да после пет година у Фенербахчеу и једне у Валенсији поново обуче дрес Црвене звезде. Кошаркаши Црвене звезде су све ближи… »
Звездина група јача од прошлогодишње, Брага је озбиљна: Станковић открио Звездину предност, а сутра није кључни меч!

Звездина група јача од прошлогодишње, Брага је озбиљна: Станковић открио Звездину предност, а сутра није кључни меч!

Мондо 15.09.2021
Тренер црвено-белих на конференцији пред сусрет са Португалцима говорио о неколико тема. Тренер црвено-белих на конференцији пред сусрет са Португалцима говорио о неколико тема. Црвена звезда почиње пету групну фазу у последњих… »
Радоњић: Да урадимо све како бисмо на крају били задовољни

Радоњић: Да урадимо све како бисмо на крају били задовољни

Вести онлине 15.09.2021
Кошаркашки клуб Црвена звезда одржао је у среду Медија дан пред почетак нове сезоне. Након промоције новог дреса и дружења са новинарима, на крају је одржана и конференција за медије. Тренер Дејан Радоњић прво је говорио о… »
Ивановић: Велики изазов; Калинић: Уживање је бити овде

Ивановић: Велики изазов; Калинић: Уживање је бити овде

Спортски журнал 15.09.2021
Огњен Добрић рекао је да се нада да ће се брзо вратити на паркет. Нови кошаркаш Црвене звезде Никола Ивановић рекао је да оптимиста пред почетак нове сезоне. Он је овог лета у београдске црвено-беле стигао из подгоричке… »
Радоњић: Боље у ЕЛ, најјача конкуренција у АБА

Радоњић: Боље у ЕЛ, најјача конкуренција у АБА

Н1 Инфо 15.09.2021
Кошаркашки клуб Црвена звезда одржао је у среду Медија дан пред почетак нове сезоне. Након промоције новог дреса и дружења са новинарима, на крају је одржана и конференција за медије. Тренер Дејан Радоњић прво је говорио о… »
Звезда без вајта минимум 3 месеца: Радоњић причао о повредама, па открио да ли стижу нова појачања!

Звезда без вајта минимум 3 месеца: Радоњић причао о повредама, па открио да ли стижу нова појачања!

Мондо 15.09.2021
Црвено-бели имају доста проблема пред старт сезоне. Црвено-бели имају доста проблема пред старт сезоне. Кошаркаши Црвене звезде започињу сезону, а проблема у екипи је доста. У среду су представљени нови дресови, али далеко… »
Радоњић открио кад се Вајт враћа и хоће ли бити појачања: Анализирамо ситуацију, овакве ствари се не дешавају често!

Радоњић открио кад се Вајт враћа и хоће ли бити појачања: Анализирамо ситуацију, овакве ствари се не дешавају често!

Мондо 15.09.2021
Тренер црвено-белих причао о појачањима и повредама пред нову сезону. Тренер црвено-белих причао о појачањима и повредама пред нову сезону. На конференцији за штампу пред почетак нове сезоне Дејан Радоњић је причао о ситуацији… »
Јавио се! Повредио играча звезде па открио - доживео сам трауму: Вајт морао на операцију, а он признао шта му је рекао!

Јавио се! Повредио играча звезде па открио - доживео сам трауму: Вајт морао на операцију, а он признао шта му је рекао!

Мондо 15.09.2021
Кошаркаш Панатинаикоса Окаро Вајт био је део дуела након којег је његов презимењак Ерон Вајт доживео тешку повреду. Кошаркаш Панатинаикоса Окаро Вајт био је део дуела након којег је његов презимењак Ерон Вајт доживео тешку… »

Вести дана »