Povezane vesti
‘To mi je otvorilo oči’: Kalinić otkrio zbog čega se vratio na Mali Kalemegdan, ovo je pravi razlog!
Hot sport 15.09.2021
Nova sezona je sve bliža, a na Malom Kalemegdanu dogodile su se određene promene. Trener crveno-belih Dejan Radonjić razgovao je sa medijima, i tom prilikom prisutnima se obratio i Nikola Kalinić. Bivši košarkaš Fenerebahčea vratio su u Zvezdu… »
Loša situacija u zvezdi: Radonjić otrkio hoće li Zvezda dovoditi zamenu za Vajta, ali nije samo on problem
Hot sport 15.09.2021
Dejan Radonjić nije ni slutio da će i pre početka sezone ostati bez jednog od projektovanih nosilaca tima. Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, je u okviru „Medija deja“ istakao da su brojne povrede od starta priprema uticale da se ekipa ne… »
Radonjić: Vajta minimum tri meseca neće biti na parketu
Sportski žurnal 15.09.2021
Ove sezone želimo da budemo bolji u Evroligi nego prošle. Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da će ekipa pokušati da ostvari sve ciljeve ove sezone. "Od samog starta smo imali određene probleme što se tiče povreda. Nadali… »
Kalinić objasnio zbog čega je odlučio da se vrati u Zvezdu
Nova 15.09.2021
Nikola Kalinić vratio se u Crvenu zvezdu i već na turniru u Minhenu imao zapažene partije. Pojasnio je šta očekuje u novoj sezoni crveno-belih, ali i zbog čega je odlučio da je pravi trenutak za povratak u Beograd. „Prijateljski turnir u Minhenu… »
Radonjić doneo loše vesti o Vajtu, a Kalinić objasnio zašto se vratio u Zvezdu
Sportske.net 15.09.2021
Crvena zvezda je danas imala otvoren trening za novinare, a prisutnima se obratio Dejan Radonjić, trener crveno-belih. Najveći problemi u ovom trenutku se tiču povreda koji su glavobolja od samog starta. "Ja bih prvo rekao da smo od samog starta imali… »
Vesti dana »
"Jasno je da postoje planovi da Tramp dođe u Srbiju": Ljiljana Smajlović o novom američkom predsedniku i našoj zemlji: "Ovo su stvari koje on voli kod nas"
Blic pre 1 satjoš 62 povezane
Đorđević (ZLF): Današnji protest biće kraća šetnja, vraćamo fokus na odgovornost za tragediju
Beta pre 4 satijoš 23 povezane
Vučić posle sastanka sa Alijevim: Očekujem ga u januaru u Beogradu, oko 30 puta smo uvećali trgovinsku razmenu
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane
Vučić: Procenio sam da danas mogu da odem iz zemlje, opozicija samu sebe upropastila
Radio 021 pre 27 minutajoš 20 povezanih