Повезане вести

Дачић зна детаље: У Москви представљен план за рушење Вучића

Дачић зна детаље: У Москви представљен план за рушење Вучића

Правда 15.09.2021
Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић представио је данас план за решење политичке кризе у земљи. Он је истакао да је Србија „паралисана унутрашњом кризом“, наводећи примере веза политике и организованог криминала… »
Дачић о плану за рушење Вучића: Не рачунајте на мене

РТВ 15.09.2021
БЕОГРАД - Председник Скупштине Србије и лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић оценио је данас да би опозицији која учествује у међустраначком дијалогу уз посредовање странаца једино по вољи био споразум у којем стоји… »
Млађан Ђорђевић: Тренутна оставка Вучића, Дачић као в.д. до избора

Млађан Ђорђевић: Тренутна оставка Вучића, Дачић као в.д. до избора

Нови магазин 15.09.2021
Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић данас је у Москви представио "план за решење кризе у Србији" који "подразумева моменталну оставку" председника Александра Вучића "као најодговорнијег за катастрофално стање у… »

Нова 15.09.2021
Председник Скупштине Србије и лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић оценио је данас да би опозицији која учествује у међустраначком дијалогу уз посредовање странаца једино по вољи био споразум у којем стоји да "Вучић… »
Ђорђевић у Москви представио план за рушење Вучића: Дачић зна детаље

Ђорђевић у Москви представио план за рушење Вучића: Дачић зна детаље

Нова 15.09.2021
Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић представио је данас план за решење политичке кризе у земљи. Он је истакао да је Србија „паралисана унутрашњом кризом“, наводећи примере веза политике и организованог криминала… »

Вести дана »