Povezane vesti
Nikad nikog neću voleti kao njega! Tara Simov priznala na kog bivšeg je i dalje slaba - On o meni ima najgore mišljenje!
Mondo 16.09.2021
Tara Simov je otkrila prema kom bivšem dečku i dalje ima emocije. Tara Simov je otkrila prema kom bivšem dečku i dalje ima emocije. Iako je iza nje burna veza i još burniji raskid s Nenadom Aleksićem Ša, nekadašnja učesnica Zadruge Tara Simov priznala je… »
Nije mogla više da ćuti Tara priznala da je kontaktirala Mateju, a onda obelodanila i užasnu stvar koja ju je sačekala, uplela…
Alo 16.09.2021
Tara se dotakla i njegovog muvanja sa atraktivnom zadrugarkom, Anđelom Đuričić. Tara Simov je nedavno rekla da je Mateja Matijević njena najveća ljubav, Simova se osvrnula na svog bivšeg dečka i otkrila kakvo mišljenje o njemu. - Što se tiče Mateje, on… »
"Mateja je i dalje u mom srcu": Tara pokušala da stupi u kontakt sa njim, a onda saznala da ju je njegova majka tužila
Blic 16.09.2021
Starleta Tara Simov i bivša učesnica "Zadruge" je nedavno izjavila da je Mateja Matijević njena najveća ljubav, te da nikg nije volela kao njega - čak ni repera Nenada Aleksića Ša koji se zbog nje razveo. - Što se tiče Mateje, on je neko koga sam ja… »
Vesti dana »
U Srbiji danas pretežno sunčano i toplije, najviša dnevna temperatura do 34 stepena
Insajder pre 44 minutajoš 17 povezanih
Identifikovan osumnjičeni za napad na Paradi ponosa u Berlinu: Policija traga za 21-godišnjakom
Euronews pre 39 minutajoš 17 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 39 minutajoš 13 povezanih
SPC slavi praznik Sabora svetog arhangela Gavrila — letnji Aranđelovdan
Sputnik pre 1 satjoš 10 povezanih
Požari u okolini Madrida i Avile zahvatili 45.000 hektara, gotovo 89.000 ljudi evakuisano
Euronews pre 9 minutajoš 8 povezanih