Povezane vesti
Nikad nikog neću voleti kao njega! Tara Simov priznala na kog bivšeg je i dalje slaba - On o meni ima najgore mišljenje!
Mondo 16.09.2021
Tara Simov je otkrila prema kom bivšem dečku i dalje ima emocije. Tara Simov je otkrila prema kom bivšem dečku i dalje ima emocije. Iako je iza nje burna veza i još burniji raskid s Nenadom Aleksićem Ša, nekadašnja učesnica Zadruge Tara Simov priznala je… »
Nije mogla više da ćuti Tara priznala da je kontaktirala Mateju, a onda obelodanila i užasnu stvar koja ju je sačekala, uplela…
Alo 16.09.2021
Tara se dotakla i njegovog muvanja sa atraktivnom zadrugarkom, Anđelom Đuričić. Tara Simov je nedavno rekla da je Mateja Matijević njena najveća ljubav, Simova se osvrnula na svog bivšeg dečka i otkrila kakvo mišljenje o njemu. - Što se tiče Mateje, on… »
"Mateja je i dalje u mom srcu": Tara pokušala da stupi u kontakt sa njim, a onda saznala da ju je njegova majka tužila
Blic 16.09.2021
Starleta Tara Simov i bivša učesnica "Zadruge" je nedavno izjavila da je Mateja Matijević njena najveća ljubav, te da nikg nije volela kao njega - čak ni repera Nenada Aleksića Ša koji se zbog nje razveo. - Što se tiče Mateje, on je neko koga sam ja… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 34 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 32 povezane
Vučić o sudbini NIS-a: Moguće tri opcije za rešenje sankcija, krajnji rok 15. januar
Serbian News Media pre 53 minutajoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih