Povezane vesti

U Banjaluci priveden direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske

Slobodna Evropa 16.09.2021
Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske priveden je u srijedu navečer, 15. septembra u Banjaluci, potvrdila je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Dragica Tojagić, sekretarka Republičkog javnog tužilaštva u četvrtak… »

Pribavili korist od 791.000 KM? Oglasilo se tužilaštvo o hapšenju Zeljkovića i ekipe!

Večernje novosti 16.09.2021
Branislav Zeljković / Foto D. Pozderović - Branislav Zeljković, Slavko Bojić, Dragan Dubravac i Saša Marković sumnjiče se da su koristeći vanrednu situaciju, proglašenu za teritoriju Republike Srpske zbog epidemiološke situacije izazvane korona… »

Priveden direktor Instituta za javno zdravstvo RS

B92 16.09.2021
Banjaluka -- Direktor Instituta za javno zdravstvo, Republike Srpske Branislav Zeljković, priveden je u Banjaluci. On je priveden u policijskoj akciji izvedenoj po nalogu Posebnog odeljenja Republičkog javnog tužilaštva. Zeljković jepriveden sinoć… »

Uhapšeni čelnici Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske

RTV 16.09.2021
BANJALUKA - Direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske Branislav Zeljković i još tri lica uhapšeni su u Banjaluci zbog zloupotreba u procesu javnih nabavki u toku pandemije korona virusa, preneli su mediji u Bosni i Hercegovini. Kako je… »

Uhapšen direktor Instituta za javno zdravstvo RS-a

Al Jazeera 16.09.2021
Branislav Zeljković uhapšen je zbog teških zloupotreba u procesu javnih nabavki u toku pandemije korona virusa, fiktivnih transfera novca i pranja novca. Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo bh. entiteta Republika Srpska, za… »

Zeljkovića sprovode odvojeno: Osumnjičeni za milionske zloupotrebe predati tužiocu (video)

Blic 16.09.2021
Policija je u Republičko javno tužilaštvo - Posebno odeljenje za organizovani kriminal, korupciju i najteže oblike privrednog kriminala sprovela trojicu osumnjičenih za milionske zloupotrebe. Tužiocu su predati osumnjičeni Dragan Dubravac, Slavko… »

Zeljković na saslušanju u policiji: Predao se direktor Instituta za javno zdravstvo Srpske

Blic 16.09.2021
Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo RS predao se policiji i trenutno se nalazi na saslušanju. Prema nezvaničnim informacijama Zeljković se u vreme akcije nalazio u Srbiji na lečenju koje je prekinuo, saznaje Srpskainfo… »

Malverzacije sa ugovorima: Inspektori "češljaju" poslove Instituta za javno zdravstvo

Večernje novosti 16.09.2021
Foto O. Matavulj Prema nepotvrđenim informacijama, na meti su direktor Instituta Branislav Zeljković, i odgovorne osobe u turističkoj agenciji "Travel for fan" i firmi "Prokontrol". Da li je neko od njih uhapšen zvanično nisu želeli da potvrde ni… »

Vesti dana »