Povezane vesti
Vučić: Hvala Ivkoviću za sva zlata, generacije ga pamte
Dnevnik 16.09.2021
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća povodom smrti proslavljenog košarkaškog trenera Dušana Dude Ivkovića. “Izuzetno me je pogodila vest o smrti Dušana Dude Ivkovića, jednog od naših i evropskih najvećih trenera, čoveka… »
Hvala ti za sva zlata, za sva slavlja i radost! Srbija tuguje, generacije te pamte Predsednik Srbije na vest o smrti Dude…
Kurir 16.09.2021
BEOGRAD - Izuzetno me je pogodila vest o smrti Dušana Dude Ivkovića, jednog od naših i evropskih najvećih trenera, čoveka koji je svojim umećem i ljubavlju prema košarci obeležio celu epohu ovog sporta Ovo je na svom Instagram profilu "budućnostsrbijeav"… »
"Srbija tuguje, generacije ga pamte" - Predsednik Vučić se oprostio od Dude Ivkovića
Večernje novosti 16.09.2021
Foto: Instagram - Izuzetno me je pogodila vest o smrti Dušana Dude Ivkovića, jednog od naših i evropskih najvećih trenera, čoveka koji je svojim umećem i ljubavlju prema košarci obeležio celu epohu ovog sporta. NJegova energija i vrhunsko poznavanje… »
Vučić: Hvala Ivkoviću za sva zlata, generacije ga pamte
RTV 16.09.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća povodom smrti proslavljenog košarkaškog trenera Dušana Dude Ivkovića. "Izuzetno me je pogodila vest o smrti Dušana Dude Ivkovića, jednog od naših i evropskih najvećih trenera… »
Vesti dana »

Istraga i hapšenja u slučaju pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 153 povezane

Dodikov advokat: Na presudu ćemo podneti apelaciju Ustavnom sudu BiH
Beta pre 3 minutajoš 53 povezane

Nove cene goriva u Srbiji i američke carine koje utiču na domaću privredu i globalna tržišta
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 41 povezana

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje uz stabilizaciju od utorka
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 37 povezanih

SAD uvode nove carine na uvoz iz desetina zemalja, uključujući Srbiju, Kanadu i Severnu Makedoniju; Kosovo ukida carine na američku robu
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 64 povezane