Povezane vesti
Voja je danas popularni voditelj, a niko ne zna Šta je radio pre! Nedeljković priznao: Nisam uzeo pare, ali sam napravio…
Kurir 16.09.2021
Voja Nedeljković danas je jedan od najpopularnijih voditelja, a otkrio je da se pre svoje televizijske karijere oprobao u još jednom poslu. Kako je objasnio, prijatelj ga je pozvao da radi na garderobi, ali se Voja nije pokazao u najboljem svetlu… »
Voja Nedeljković nije oduvek bio voditelj: Otkriveno čime se bavio pre televizije - "Oterala me je, napravio sam štetu!"
Mondo 16.09.2021
Nikada ne biste pogodili o kom poslu je reč. Nikada ne biste pogodili o kom poslu je reč. Voja Nedeljković danas je jedan od voditelja muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a u emisiji "Praktična žena" otkrio je da se pre svoje televizijske karijere… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 3 satajoš 31 povezana

Dekanka iz Niša: Bez odgovora na "pretnje" Ministarstva - sve je nadoknadivo, životi nisu
Radio 021 pre 2 satajoš 24 povezane

Građani traže da se odlikuje tinejdžer koji je spasao 21 život: Jovan je heroj iz diskoteke smrti
Telegraf pre 1 satjoš 57 povezanih

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih

Kompanija koja proizvodi zvučni top LRAD negirala upotrebu u Beogradu: Od spekulacija do demantija
Mondo pre 7 satijoš 27 povezanih