Povezane vesti
Voja je danas popularni voditelj, a niko ne zna Šta je radio pre! Nedeljković priznao: Nisam uzeo pare, ali sam napravio štetu!…
Kurir 16.09.2021
Voja Nedeljković danas je jedan od najpopularnijih voditelja, a otkrio je da se pre svoje televizijske karijere oprobao u još jednom poslu. Kako je objasnio, prijatelj ga je pozvao da radi na garderobi, ali se Voja nije pokazao u najboljem svetlu… »
Voja Nedeljković nije oduvek bio voditelj: Otkriveno čime se bavio pre televizije - "Oterala me je, napravio sam štetu!"
Mondo 16.09.2021
Nikada ne biste pogodili o kom poslu je reč. Nikada ne biste pogodili o kom poslu je reč. Voja Nedeljković danas je jedan od voditelja muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a u emisiji "Praktična žena" otkrio je da se pre svoje televizijske karijere oprobao… »
Vesti dana »

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa upozorenjem na obilne padavine sutra
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 38 povezanih

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 61 povezana

Svetislav Pešić objavio spisak Srbije za Evrobasket 2025 i najavio realne ciljeve i zahtevne pripreme
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 57 povezanih

Od sutra novi tramvaj turske kompanije na relaciji Omladinski stadion - Banovo brdo
Beta pre 55 minutajoš 20 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih