Povezane vesti

Šta deo opozicije misli o Bošku Obradoviću koji kaže da je najbolji predsednički kandidat?

Šta deo opozicije misli o Bošku Obradoviću koji kaže da je najbolji predsednički kandidat?

Danas 16.09.2021
Prikladnije je i u duhu političke kulture da drugi za nas kaže da smo najbolji. Lidera Dveri Boška Obradovića je verovatno predsednik Srbije Aleksandar Vučić ubedio da je najbolji predsednikčki kandidat, jer on Vučiću treba, neki su od retkih… »
Obradović: Pasivni bojkot nije opcija, ko je od mene bolji kadidat za predsednika

Obradović: Pasivni bojkot nije opcija, ko je od mene bolji kadidat za predsednika

Beta 16.09.2021
Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je da za taj pokret pasvini bojkot nije opcija i naglasio da se ne smeju ponoviti "nedemokratski" izbori i prepustiti "režimu još četiri godine apsolutne vlasti". "To znači da opozicija stoji pred izborom… »
Obradović: Ko je bolji kandidat za predsednika od mene

Obradović: Ko je bolji kandidat za predsednika od mene

Nova 16.09.2021
Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je da za taj pokret pasvini bojkot nije opcija i naglasio da se ne smeju ponoviti "nedemokratski" izbori i prepustiti "režimu još četiri godine apsolutne vlasti". „To znači da opozicija stoji pred izborom… »

Vesti dana »