Повезане вести

Треба похапсити све који раде против Вучића: Дачић искрено о прислушкивању председника! Ево због чега неко хоће да га…

Треба похапсити све који раде против Вучића: Дачић искрено о прислушкивању председника! Ево због чега неко хоће да га…

Курир 16.09.2021
Ивица Дачић, председник Скупштине Србије, гостујући јутрос у јутарњм програму на Курир телевизији "Редакција", говорио је о открићу Саше Јанковића да су му амбасаде нудиле да руши председника Вучића, а том приликом осврнуо се и… »
Вулин: Годинама постоји континуитет напада на председника Србије

Вулин: Годинама постоји континуитет напада на председника Србије

РТВ 16.09.2021
БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова и лидер Покрета социјалиста Александар Вулин оценио је данас да годинама уназад постоји континуитет напада на председника Републике Србије Александра Вучића који није само политички, већ и… »
Ивица Дачић о мешању страних амбасада: Ја сам српски човек! Нисам могао да дам Вучићев картон, јер га немам!

Ивица Дачић о мешању страних амбасада: Ја сам српски човек! Нисам могао да дам Вучићев картон, јер га немам!

Курир 16.09.2021
Председник Скупштине Србије Ивица Дачић, у јутарњем програму Курир телевизије "Редакције" говорио је о страним амбасадама поводом изјаве Саше Јанковића да су стране амбасаде и политички моћници, уз асистенцију појединаца у… »

Вести дана »