Povezane vesti

Treba pohapsiti sve koji rade protiv Vučića: Dačić iskreno o prisluškivanju predsednika! Evo zbog čega neko hoće da ga…

Treba pohapsiti sve koji rade protiv Vučića: Dačić iskreno o prisluškivanju predsednika! Evo zbog čega neko hoće da ga…

Kurir 16.09.2021
Ivica Dačić, predsednik Skupštine Srbije, gostujući jutros u jutarnjm programu na Kurir televiziji "Redakcija", govorio je o otkriću Saše Jankovića da su mu ambasade nudile da ruši predsednika Vučića, a tom prilikom osvrnuo se i na… »
Vulin: Godinama postoji kontinuitet napada na predsednika Srbije

Vulin: Godinama postoji kontinuitet napada na predsednika Srbije

RTV 16.09.2021
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin ocenio je danas da godinama unazad postoji kontinuitet napada na predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića koji nije samo politički, već i pokušaj da se on… »
Ivica Dačić o mešanju stranih ambasada: Ja sam srpski čovek! Nisam mogao da dam Vučićev karton, jer ga nemam!

Ivica Dačić o mešanju stranih ambasada: Ja sam srpski čovek! Nisam mogao da dam Vučićev karton, jer ga nemam!

Kurir 16.09.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, u jutarnjem programu Kurir televizije "Redakcije" govorio je o stranim ambasadama povodom izjave Saše Jankovića da su strane ambasade i politički moćnici, uz asistenciju pojedinaca u Srpskoj naprednoj… »

Vesti dana »