Povezane vesti

Ulica sa dvanaest spomenika kulture

Politika 16.09.2021
Izložbom „Spomeničko nasleđe Ulice kneza Miloša” u Zavodu za zaštitu spomenika kulture grada otvorena manifestacija „Dani evropske baštine”. – U planu je i rekonstrukcija saobraćajne žile kucavice, najavio Goran Vesić, zamenik… »

"Čeka nas ozbiljna rekonstrukcija ulice kneza Miloša": Dupli drvoredi, biciklistička staza, bez parkiranja, a evo od čega…

Blic 16.09.2021
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić otvorio je danas izložbu Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda „Spomeničko nasleđe Ulice kneza Miloša” kojom je zvanično počela manifestacija „Dani evropske baštine”. On je tom… »

Odustaje se od podzemne garaže u Kneza Miloša, a kako je trebalo da izgleda? FOTO

B92 16.09.2021
Ulica kneza Miloša već duže vreme čeka na rekonstrukciju. Na to je juče podsetio i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. "Čeka nas ozbiljna rekonstrukcija ove ulice. Prva ideja je bila da se gradi podzemna garaža, ali će se verovatno od… »

Vesić: Čeka nas ozbiljna rekonstrukcija Ulice kneza Miloša, neće više biti parkiranja

Danas 15.09.2021
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da Ulicu kneza Miloša u Beogradu „čeka ozbiljna rekonstrukcija“ odnosno da će dobiti drvorede, biciklističku stazu i da u njoj više neće biti parkiranja. Vesić je, kako je preneo… »

Vesti dana »