Повезане вести

Партизан срушио првака Европе на опроштају Величковића

Партизан срушио првака Европе на опроштају Величковића

Нова 16.09.2021
Кошаркаши Партизана савладали су Ефес, актуелног шампиона Европе, са 92:85 на опроштају Новице Величковића од играчке каријере. Партизан је са две везане тројке у последња два минута и након закуцавања Лидеј стигао до предности… »
Партизан победио првака Европе, туча на трибинама

Партизан победио првака Европе, туча на трибинама

Н1 Инфо 16.09.2021
Кошаркаши Партизана у припремном мечу у скоро пуној "Штарк арени" победили су актуелног шампиона Европе, екипу Анадолу Ефеса 92:85. Утакмица између српског и турског тима била је и опроштајна за Новицу Величковића, који је био на… »
Скандирање, аплаузи и минут ћутања за Највећег: Пуна Арена одала почаст великом Дуди (видео)

Скандирање, аплаузи и минут ћутања за Највећег: Пуна Арена одала почаст великом Дуди (видео)

Моззарт спорт 16.09.2021
Минутом ћутања одата почаст легендарном тренеру Душану Ивковићу. Неке приче живот намести, ето чисто за мало симболике. Нико није планирао да тако буде, али после тужне јутарње вести о смрти Душана Дуде Ивковића, одлучено је да… »
Пред опроштајну утакмицу, Новица се опростио од Дуде Ивковића

Пред опроштајну утакмицу, Новица се опростио од Дуде Ивковића

Спортске.нет 16.09.2021
У 19 часова у ''Штарк Арени'' почеће пријатељска утакмица између Партизана и актуелног европског првака Анадолу Ефеса, која се игра поводом окончања играчке каријере дугогодишњег капитена Партизана Новице Величковића… »
Новица се због Ивковића огласио пред опроштај! Величковић има поруку о Дуди - ''Памтим све што сте ме научили!''

Новица се због Ивковића огласио пред опроштај! Величковић има поруку о Дуди - ''Памтим све што сте ме научили!''

Мондо 16.09.2021
Крилни центар који ће вечерас одиграти последњи меч у каријери опростио се од човека са којим је сарађивао у националном тиму. Крилни центар који ће вечерас одиграти последњи меч у каријери опростио се од човека са којим је… »
Учитељу, вођо, господару: Спанулис не може да дође себи због Ивковићеве смрти – емотивним речима се опростио од прослављеног…

Учитељу, вођо, господару: Спанулис не може да дође себи због Ивковићеве смрти – емотивним речима се опростио од прослављеног…

Хот спорт 16.09.2021
Јутрос нас је напустио Душан Дуда Ивковић, легендарни кошаркашки тренер. Дуда је преминуо у 78. години, цео кошаркашки свет не може да се помири с његовом срмћу. Од њега су се опростили његови бивши клубови и бројни играчи… »
Спанулис: Дудо, хвала на свему што сте ме научили

Спанулис: Дудо, хвала на свему што сте ме научили

Спортски журнал 16.09.2021
Спанулис и Ивковић сарађивали су у Олимпијакосу и заједно су 2012. године освојили Евролигу. Један од најбољих европских плејмејкера Василис Спанулис на емотиван начин опростио се од легендарног тренера Душана Дуде Ивковића… »
Спанулис сломљеног срца о Дуди: "Били сте сама кошарка"

Спанулис сломљеног срца о Дуди: "Били сте сама кошарка"

Спортске.нет 16.09.2021
Легендарни грчки кошаркаш Василис Спанулис упутио је последњу поруку свом некадашњем тренеру, преминулом Душану Ивковићу. Великан српске и европске кошарке преминуо је данас у 78. години живота и од њега се опраштају бројни… »
Велики Спанулис великом дуди: Учитељу, вођо, господару - сломљен сам... Кошарка - то си био ти!

Велики Спанулис великом дуди: Учитељу, вођо, господару - сломљен сам... Кошарка - то си био ти!

Вечерње новости 16.09.2021
Фото: Профимедиа Од Ивковића се на Инстаграму опростио и грчки кошаркаш Василис Спанулис, кога је српски стручњак тренирао у Олимпијакосу и са којим се пео на кров Европе. - О Дудо, учитељу, вођо, господару! Речи су бескорисне… »

Вести дана »