Povezane vesti
Rok za prijavu poslodavaca za program Moja prva plata – 20. septembar
N1 Info 16.09.2021
Preduzetnici, mikro, mala, srednja preduzeća i velike kompanije u Srbiji imaju rok do 20. septembra da se prijave za učešće u drugom ciklusu programa "Moja prva plata" koji im omogućava da, uz subvencije države, zaposle mlade do 30 godina starosti… »
Još 20 evra “leže” u decembru
Vesti online 16.09.2021
U okviru državne pomoći, uz ranije najavljenih 30+30 evra, u decembru će građanima biti isplaćeno još 20 evra. Prvih 30 evra na račune prijavljenih građana “leglo” je u maju, a drugih 30 evra se očekuje u novembru. Oni koji se nisu prijavili… »
Još 20 evra leže u decembru
Nova 16.09.2021
U okviru državne pomoći, uz ranije najavljenih 30+30 evra, u decembru će građanima biti isplaćeno još 20 evra. Prvih 30 evra na račune prijavljenih građana "leglo" je u maju, a drugih 30 evra se očekuje u novembru. Oni koji se nisu prijavili za… »
Novi ciklus programa Moja prva plata: Za mlade sa diplomom srednje škole država isplaćuje 22.000, a za fakultet 26.000…
Kurir 16.09.2021
Ministar finansija Siniša Mali obišao je danas kompaniju "Esensa" koja učestvuje u programu Vlade Srbije "Moja prva plata" i tom prilikom je razgovarao sa troje mladih koji su ostvarili svoje prvo radno iskustvo. - Program "Moja prva plata" je usmeren… »
Još 20 evra građanima u decembru, poziv punoletnima da se prijave
N1 Info 16.09.2021
U okviru državne pomoći, uz ranije najavljenih 30+30 evra, u decembru će građanima biti isplaćeno još 20 evra. Prvih 30 evra na račune prijavljenih građana "leglo" je u maju, a drugih 30 evra se očekuje u novembru. Oni koji se nisu prijavili za… »
Mali: Vlada danas usvojila Predlog zakona o isplati 20 evra punoletnim građanima
IndeksOnline 16.09.2021
BEOGRAD – Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je na današnjoj sednici Vlade Srbije usvojen Predlog zakon o isplati 20 evra svim punoletnim građanima. Mali je podsetio da je to obećanje koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao… »
Stižu pare Za građane Srbije: Ministar Mali objavio sjajne vesti
Večernje novosti 16.09.2021
Foto: N. Fifić Mali je podsetio da je to obećanje koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao građanima i dodao da će taj novac biti isplaćen u decembru. Odgovarajući na pitanja novinara, nakon obilaska kompanije "Esensa" gde je najavio… »
Do 20. septembra prijave poslodavaca u Srbiji za drugi ciklus programa Moja prva plata
Novi magazin 16.09.2021
Preduzetnici, mikro, mala, srednja preduzeća i velike kompanije u Srbiji imaju rok do 20. septembra da se prijave za učešće u drugom ciklusu programa "Moja prva plata" koji im omogućava da, uz subvencije države, zaposle mlade do 30 godina starosti… »
Još pet dana za prijave poslodavaca za program “Moja prva plata”
Vesti online 16.09.2021
Ostalo je još pet dana za preduzetnike, mikro, mala, srednja preduzeća i velike kompanije da se prijave za učešće u drugom ciklusu Programa “Moja prva plata” koji im omogućava da, uz subvencije države, zaposle mlade do 30 godina starosti… »
Ministar Siniša Mali obišao "esensu": Lepe vesti o programu "Moja prva plata"
Večernje novosti 16.09.2021
Foto: Instagram printskrin - Bravo za uspešne domaće firme! "Esensa" izvozi svoje proizvode u 30 zemalja sveta - napisao je ministar Siniša Mali na Instagramu. Ministar je naveo i da nakon završetka programa "Moja prva plata", u kojima je u "Esensi"… »
Vesti dana »
Vučić u javnom obraćanju: Napad na studente skandalozan, „u piku“ na Autokomandi bilo 16.750 ljudi
Danas pre 41 minutajoš 1 povezana
Vučić o uhapšenima na protestima: Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Uhapšen razbojnik sa ceraka: Pokušao da ukrade novac iz dve menjačnice, upao s pištoljem i pretio radnicama (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Putin je malodušan, ne može da izdrži pritisak": Zelenski odgovorio na tvrdnje predsednika Rusije da će Vlada Kijeva pasti
Blic pre 59 minutajoš 1 povezana