Povezane vesti
Pobegao iz Jugoslavije pa bio najtraženiji kriminalac u Australiji: Darko se predao nakon 30 godina bekstva iz zatvora
Mondo 16.09.2021
Zatvorenik koji je bio u bekstvu 29 godina, sam se predao policiji nakon što je zbog korone postao beskućnik. Zatvorenik koji je bio u bekstvu 29 godina, sam se predao policiji nakon što je zbog korone postao beskućnik. Darko Dešić (64), došao je… »
Darko je pre 30 godina pobegao iz zatvora - sada se sam prijavio policiji jer je zbog korone ostao bez posla
Noizz 16.09.2021
Omatoreli begunac poreklom sa prostora bivše Jugoslavije ušao je u policijsku stanicu u Sidneju kako bi se predao nakon što je pobegao iz zatvora pre skoro 30 godina. Darko "Dag" Dešić (64) odlučio je da se vrati u zatvor jer je zbog karantina u Sidneju… »
Darko je pobegao iz zatvora u Australiji pre 30 godina jer se plašio deportacije. Sada se predao policiji, a razlog je…
Blic 16.09.2021
Omatoreli begunac poreklom sa prostora bivše Jugoslavije ušao je u policijsku stanicu u Sidneju kako bi se predao nakon što je pobegao iz zatvora pre skoro 30 godina. Darko "Dag" Dešić (64) odlučio je da se vrati u zatvor jer je zbog karantina u Sidneju… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak, 9. februar: Sutra ujutro magla u toku dana oblačno
Serbian News Media pre 42 minutajoš 24 povezane
Policija oslobodila otetog pevača posle potere od Beton hale do Rume, još se traga za otmičarima
Sputnik pre 57 minutajoš 47 povezanih
MUP upozorava građane na novu internet prevaru: Ne otvarajte sumnjive linkove na WhatsApp
Glas Zaječara pre 2 satajoš 26 povezanih
Legendarna skijašica Lindzi Von teško se povredila na spustu tokom Zimskih olimpijskih igara
Radio sto plus pre 32 minutajoš 49 povezanih