Povezane vesti
Mensuru popustile sve kočnice, zapretio irmi! Ajdarpašić saznao šta je još Milica (17) radila u karantinu, pa pobesneo…
Kurir 16.09.2021
Irma Sejranić se nije složila sa mišljenjem Mensura Ajdarpašića da on ne kontroliše Milicu Veselinović, kao i ona njega. - Nije došao na moj rođendan, samim tim mi je dao do znanja neke stvari. Ako me nešto ne žulja, ja fino dođem. Ovako, samo… »
Subotićka skočila da brani vezu maloletne Milice i Mensura: "Na Milicu se ide đonom, ona ne ugrožava druge"
Blic 15.09.2021
Zadrugari i dalje komentarišu odnos Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Aleksandra Subotić se nije složila sa komentarima Irme Sejranić, koju je potkačila. - Pre svega, meni je malo smešan ovaj napad na devojčicu od 17 godina. Ova žena od… »
Vesti dana »
U Novom Sadu i danas 15 minuta tišine za žrtve, nisu zabeleženi incidenti
Beta pre 24 minutajoš 42 povezane
Prvo oglašavanje Žizel Peliko nakon presuda: Sud izrekao kazne za 50 optuženih muškaraca i njenog muža
Mondo pre 1 satjoš 24 povezane
Ako na Svetog Nikolu greje sunce evo kakva nas zima čeka: Kod Srba postoji jedno narodno verovanje koje se puno puta obistinilo!
Kurir pre 6 minutajoš 25 povezanih
Oglasilo se Ministarstvo prosvete: "Predlog je da školski raspust počne u utorak, 24. decembra, Vlada sutra odlučuje"
Blic pre 11 minutajoš 35 povezanih
Dragan Đilas: Vlastima je najveći neprijatelj obrazovanje
Radio sto plus pre 18 minutajoš 20 povezanih