Povezane vesti
Čim sam video 300 poruka, znao sam da je sr*nje: Rađa je predosetio lošu vest - Ode Duda Ivković...
Mondo 16.09.2021
Jedan od najpopularnijih Ex-Yu asova oglasio se iz Amerike. Jedan od najpopularnijih Ex-Yu asova oglasio se iz Amerike. Legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa zatečen je vešću o smrti Dušana Dude Ivkovića. Pod vođstvom srpskog stručnjaka on je sa… »
Rađa: Ustajem, vidim 100 poruka iz Srbije, Duda je bio Bič božji VIDEO
Nova 16.09.2021
Dino Rađa, legendarni jugoslovenski i hrvatski košarkaš, emotivno se oprostio od Dušana Dude Ivkovića i podelio nekoliko momenata po kojima će pamtiti legendarnog startega. Ivković je preminuo u 78. godini, a Rađa je najpre objasnio da je odmah po… »
Dino Rađa o smrti Ivkovića: Palim mobilni, 300 poziva i poruka, znao sam da je neko s*anje
Vesti online 16.09.2021
Košarkaški i sportski svet oprošta se od legendarnog košarkaškog trenera Dušana Dude Ivkovića, a jedan od njih je i slavni hrvatski košarkaš Dino Rađa oprostio se od velikana evropske i svetske košarke. Hrvatski košarkaš se putem društvenih mreža… »
Dino Rađa: ''Palim mobilni i vidim... Znao sam odmah da je neko s*anje''
Sportske.net 16.09.2021
Juče je ovdašnji košarkaški region potresla vest o preranom odlasku nekadašnje reprezentativke Jugoslavije Žane Lelas, a rano jutros stigla je još jedna tužna vest - napustio nas je i veliki Dušan Duda Ivković. Čitavog dana se kao na traci ređaju poruke… »
Oproštaj hrvatske legende od Dude - izbacio nas je u orbitu! Vikao je na Dražena, a pripreme su trajale 5 meseci!
Mondo 16.09.2021
"A sad kažu da su umorni i da ne mogu da igraju". "A sad kažu da su umorni i da ne mogu da igraju". Košarkaški svet se oprašta od Dude Ivkovića, a nakon legendi poput Vasilisa Spanulisa i Aleksandra Đorđevića od legendarnog trenera se oprostio i Dino… »
Vesti dana »
Predsednik Benina: Sprečen pokušaj državnog udara, svi učesnici biće kažnjeni
N1 Info pre 52 minutajoš 31 povezana
Pravosuđe ponovo na meti vlasti, Đukanović traži da VSS "sankcioniše sudije koje podržavaju studente"
N1 Info pre 37 minutajoš 23 povezane
Na granici ludila: Češki predsednik poručio da se bliži trenutak "obaranja ruskih aviona"
Pravda pre 4 satijoš 51 povezana
Noris: "Neverovatan je osećaj osvojiti titulu, želim da uživam"
Sportske.net pre 2 satajoš 47 povezanih