Povezane vesti

Poznati sportski novinar danas na saslušanju: Žena ga prijavila zbog nasilja, tvrdi da ju je šamarao i gađao cipelom

Mondo 17.09.2021
Sportskom komentatoru Milanu Boškoviću, određeno je zadržavanje od 48 sati. Sportskom komentatoru Milanu Boškoviću, određeno je zadržavanje od 48 sati. Njega je supruga Jelena Bošković prijavila policiji tvrdeći da ju je pretukao u stanu na… »

"Sin je gledao sav užas i dramu u stanu": Prva izjava supruge Milana Boškovića o nasilju: Nikad neću povući tužbu!

Blic 17.09.2021
Jelena Bošković (38) prijavila je supruga, suportskog komentatora Milana Boškovića da ju je pretukao u stanu na Novom Beogradu. Jelena je sada za "Blic" dala svoju prvu izjavu, samo 24 časa nakon što je muža prijavila za nasilje u porodici. Kako je… »

Supruga Boškovića o nasilju: Užasno se osećam, sve se desilo ispred deteta

Nova 17.09.2021
Jelena Bošković (38) prijavila je supruga, sportskog komentatora Milana Boškovića da ju je pretukao u stanu na Novom Beogradu. Ona je istakla da se oseća užasno i da se sve dogodilo naočigled njihovog deteta. Kako je istakla, ona neće povući… »

Tužbu sigurno neću povući, dete je sve to preživelo: Bivša supruga Milana Boškovića do detalja o užasu koji je…

Kurir 17.09.2021
Jelena Bošković (38) prijavila je supruga, suportskog komentatora Milana Boškovića da ju je pretukao u stanu na Novom Beogradu. Kako je istakla, ona neće povući prijavu, jer ima u vidu da u Srbiji postoje mnoge žene koje trpe nasilje i želi da… »

Žena prijavila sportskog komentatora za nasilje u porodici: Milana Boškovića danas policija privodi u tužilaštvo na…

Kurir 17.09.2021
Sportski komentator Milan Bošković (46), kog je supruga Jelena Bošković prijavila policiji tvrdeći da je pretukao u stanu na Novom Beogradu, danas bi trebalo da bude priveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo, saznaje Kurir. Njemu je… »

Evo dokaza da Milan Bošković laže! Pričao da ga je supruga lažno prijavila, a onda policiji sve priznao: Detonirao se jer…

Blic 16.09.2021
Sportskog komentatora Milana Boškovića prijavila je supruga Jelena Bošković (38) da ju je pretukao u stanu na Novom Beogradu. Kako "Blic" saznaje, policija ga je pronašla u jednom kafiću, a potom je dao izjavu u policijskoj stanici. Milan je u… »

"Gađao me cipelom, lupao šamare i gurnuo u kadu": Supruga Milana Boškovića ispričala policiji da ju je sinčić branio…

Blic 16.09.2021
Poznatog sportskog komentatora Milana Boškovića prijavila je supruga Jelena Bošković (38) da ju je pretukao u stanu na Novom Beogradu. Kako "Blic" saznaje Jelena je nakon ovog nemilog događaja odvela dete u školu i nakon toga se obratila nadležnim… »

"Skloni se od mame, nemojte više da se bijete" Jelena Boškovića ispričala policiji da ju je sinčić branio od Milana

Večernje novosti 16.09.2021
Foto: Printskrin Kako mediji prenose, Jelena je nakon ovog nemilog događaja odvela dete u školu i nakon toga se obratila nadležnim organima i prijavila Boškovića. Jelena je policiji ispričala da su se sporazumno razveli pre godinu i po dana, te da… »

Vesti dana »