Повезане вести

Не смирују се тензије: Пале тешке речи између Демократа и УРА, помињали и Вучића

Не смирују се тензије: Пале тешке речи између Демократа и УРА, помињали и Вучића

Блиц 17.09.2021
Договор странака парламентарне већине, Демократског фронта и Демократа, о реконструкцији актуелне владе изазвао је јавну полемику на релацији Демократе - УРА Дритана Абазовића, у којој су пале тешке речи, али и помињање… »
"Волим и ја УРУ, но трпим": Кнежевић (ДФ): Очекивао сам похвале, наишли смо на критике

"Волим и ја УРУ, но трпим": Кнежевић (ДФ): Очекивао сам похвале, наишли смо на критике

Блиц 17.09.2021
Један од лидера ДФ-а и председник Демократске народне партије, Милан Кнежевић, изјавио је да је изненађен реаговањем ГП УРА Дритана Абазовића на договор Демократа и Демократског фронта о реконструкцијиактуелне владе. - Волим и… »
Црна Гора: сви против свих

Црна Гора: сви против свих

Дојче веле 17.09.2021
Нова криза црногорске власти након устоличења митрополита Јоаникија на Цетињу које је довело до жестоких протеста и сукоба грађана и полиције. Сада су могући и ванредни избори, а поделе у земљи никад нису биле дубље… »
Распад система у црној гори: ДФ и Бечић се договорили о реконструкцији владе, УРА против, Дритан би да прави дил с Милом?

Распад система у црној гори: ДФ и Бечић се договорили о реконструкцији владе, УРА против, Дритан би да прави дил с Милом?

Курир 17.09.2021
Упркос конструктивном договору Демократског фронта и Демократа да се владајућа већина прекомпонује, из Абазовићеве партије ни да чују и поново би да они воде главну реч. Демократски фронт (ДФ) и Демократе председника црногорске… »
Реконструисана влада (не)могућа без УРА

Реконструисана влада (не)могућа без УРА

Данас 17.09.2021
Евентуална реконстрисана влада Црне Горе, према договору дела представника парламентарне већине Демократа и Демократског фронта (ДФ) могла би бити проширена за шест министарстава са садашњих 12, и имала би три потпредседника… »
Крај агоније или наставак кризе: Најављена реконструкција црногорске владе би једну битну странку могла да гурне у опозицију

Крај агоније или наставак кризе: Најављена реконструкција црногорске владе би једну битну странку могла да гурне у опозицију

Блиц 16.09.2021
Влада Црне Горе биће реконструисана - та одлука пала је синоћ након договора Демократског фронта (ДФ) и Демократа Алексе Бечића и то би, како се чује у делу јавности, требало да означи и крај црногорске политичке кризе која… »
"Трепните Ако сте уцењени" УРА: Бечићу, да ли због страха од снимка из Београда напуштате европски курс?

"Трепните Ако сте уцењени" УРА: Бечићу, да ли због страха од снимка из Београда напуштате европски курс?

Блиц 16.09.2021
"Трепните ако сте уцењени или ако вам је медијски тим отео неко из Статисових медија. Чувамо и развијамо сектор безбедности, радо ћемо вам пружити заштиту". Грађански покрет УРА саопштио је да сумња "да због неких озбиљних… »

Вести дана »