Povezane vesti

Samo je klonula, nismo stigli ni da se pozdravimo: Minja Subota izgubio je ljubav svog života i jedno nije mogao da prežali

Samo je klonula, nismo stigli ni da se pozdravimo: Minja Subota izgubio je ljubav svog života i jedno nije mogao da prežali

Kurir 17.09.2021
Minja Subota izgubio je bitku u 82. godini posle duge borbe sa teškom bolešću. Imao je lep i ispunjen život, jer je uz njega 36 godina koračala supruga Branka, s kojom je dobio sina Miloša. Iznenada, bez najave, Minja Subota je ostao bez svoj… »
Ljubavni život Minje Subote je kao bajka: Žena prvo nije htela da čuje za njega

Ljubavni život Minje Subote je kao bajka: Žena prvo nije htela da čuje za njega

Nova 17.09.2021
Čuveni televizijski voditelj Minja Subota preminuo je danas u 82. godini života. Minja je inače bio u braku sa Brankom Jeremić, koja je takođe preminula, a njihova ljubav je, prema rečima onih koji su ih poznavali, bila prava, iskrena i jaka, o… »
"Ljubav su krili od roditelja": Ovo je supruga Minje Subote sa kojom ima sina: "kada se interesovao za mene govorila sam - Ne…

"Ljubav su krili od roditelja": Ovo je supruga Minje Subote sa kojom ima sina: "kada se interesovao za mene govorila sam - Ne…

Blic 17.09.2021
Čuveni televizijski voditelj Minja Subota umro je u 82. godini života. Minja je bio ubraku sa Brankom Jeremić, koja je takođe preminula, a njihova ljubav bila je prava, iskrena i jaka, o čemu je voditelj i javno govorio. - U životu smo sve zajedno… »
Minji je supruga umrla na rukama, u braku proveli 39 godina: "Bila je prelepa, Bože, kao manekenka"

Minji je supruga umrla na rukama, u braku proveli 39 godina: "Bila je prelepa, Bože, kao manekenka"

Telegraf 17.09.2021
Milan Minja Subota i novinarka Branka Jeremić bili su skoro 4 decenije zajedno. Čuveni kompozitor i televizijski voditelj Milan Minja Subota, uz koga su brojne generacije odrasle, preminuo je u 82. godini. Subota je iza sebe ostavio sina Miloša, a… »
Minja Subota 36 godina voleo je branku: Odbijala ga je, ljubav su krili od roditelja, a jedna stvar im je samo učvrstila brak

Minja Subota 36 godina voleo je branku: Odbijala ga je, ljubav su krili od roditelja, a jedna stvar im je samo učvrstila brak

Kurir 17.09.2021
Čuveni televizijski voditelj Milan Minja Subota preminuo je danas u 82. godini. Mnogi će ga pamtiti po emisiji "Muzički tobogan", a jednom prilikom govorio je o svojoj ljubavi sa novinarkom Brankom Jeremić koja je preminula 2018. godine. Njih dvoje… »

Vesti dana »