Povezane vesti

Prijovićka progovorila o SUKOBU sa Brenom i Bobom! A evo zbog čega RATUJE sa Filipom!

Prijovićka progovorila o SUKOBU sa Brenom i Bobom! A evo zbog čega RATUJE sa Filipom!

Svet & Skandal 17.09.2021
Aleksandra Prijović progovorila je o braku sa Filipom Živojinovićem, a potom se osvrnula na sukob sa Brenom i Bobom. Na samom početku Aleksandra je otkrila oko čega se ona i Filip najviše svađaju i šta joj muž najviše zamera. Објава… »
Prijovićka o svađama sa suprugom Filipom i otkrila u kakvim su odnosima sa Brenom i Bobom...

Prijovićka o svađama sa suprugom Filipom i otkrila u kakvim su odnosima sa Brenom i Bobom...

Prva 17.09.2021
Već godinama je u srećnom braku sa Filipom Živojinovićem, sa kojim ima sina Aleksandra. U medijima se često piše o njihovom privatnom životu - da li se često svađaju, u kakvi su odnosima sa Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem, a pevačica… »
Ne deluje tako, ali Filip zarađuje više od mene! "Najskuplja" srpska pevačica priznala - "On prihoduje, ja trošim!"

Ne deluje tako, ali Filip zarađuje više od mene! "Najskuplja" srpska pevačica priznala - "On prihoduje, ja trošim!"

Mondo 17.09.2021
Pevačica Aleksandra Prijović otkrila detalje braka sa suprugom Filipom Živojinovićem, ali i da on "donosi mnogo više prihoda u kuću" Pevačica Aleksandra Prijović otkrila detalje braka sa suprugom Filipom Živojinovićem, ali i da on "donosi mnogo… »

Vesti dana »