Povezane vesti
"Brate, šta sam ti ja kriv": Poslednje reči ubijenog Nemanje (18) kojem je drug zario nož u srce!
Mondo 17.09.2021
Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Milana Tanića (19), iz Zaplanjske Toponice, koji se tereti za ubistvo Nemanje Antanaskovića (18). Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Milana Tanića (19), iz Zaplanjske… »
Podignuta optužnica za ubistvo kod Gadžinog Hana: Zagrlili su se, a potom je Milan nožem izbo Nemanju
Večernje novosti 17.09.2021
Foto: Fejsbuk Optuženi se tereti da je 26. decembra 2020. godine oko šest sati u selu Zaplanjska Toponica kod Gadžinog Hana, u stanju uračunljivosti, lišio života oštećenog koji ga je upitao : "Pa dobro, brate, što me onoliko isprebijaste, što sam vam ja… »
Podignuta optužnica za ubistvo mladića kod Gadžinog Hana
Nova 17.09.2021
Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Milana Tanića (19) iz Zaplanjske Toponice zbog sumnje da je ubio Nemanju Antanaskovića (18) i lakše povredio četrnaestogodišnju devojčicu. Optuženi se tereti da je 26. decembra 2020. godine oko… »
Optužnica za ubistvo kod Gadžinog Hana: Rekli jedan drugom "brate", zagrlili se, pa sevnuli noževi
Telegraf 17.09.2021
Optuženi se tereti da je 26. decembra 2020. godine oko šest sati u selu Zaplanjska Toponica kod Gadžinog Hana u stanju uračunljivosti, lišio života oštećenog koji ga je upitao. Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Milana Tanića (19)… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Razvedravanje i toplije vreme
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 20 povezanih
Vlada produžila privremeno smanjenje akciza na derivate nafte za 25 odsto do 4. oktobra
NIN pre 41 minutajoš 13 povezanih
Važne vesti pred početak zime: Srbija završila remonte dalekovoda, EMS ima i plan za velike snežne padavine
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih