Повезане вести
"Брате, шта сам ти ја крив": Последње речи убијеног Немање (18) којем је друг зарио нож у срце!
Мондо 17.09.2021
Више јавно тужилаштво у Нишу подигло је оптужницу против Милана Танића (19), из Заплањске Топонице, који се терети за убиство Немање Антанасковића (18). Више јавно тужилаштво у Нишу подигло је оптужницу против Милана Танића… »
Подигнута оптужница за убиство код Гаџиног Хана: Загрлили су се, а потом је Милан ножем избо Немању
Вечерње новости 17.09.2021
Фото: Фејсбук Оптужени се терети да је 26. децембра 2020. године око шест сати у селу Заплањска Топоница код Гаџиног Хана, у стању урачунљивости, лишио живота оштећеног који га је упитао : "Па добро, брате, што ме онолико… »
Подигнута оптужница за убиство младића код Гаџиног Хана
Нова 17.09.2021
Више јавно тужилаштво у Нишу подигло је оптужницу против Милана Танића (19) из Заплањске Топонице због сумње да је убио Немању Антанасковића (18) и лакше повредио четрнаестогодишњу девојчицу. Оптужени се терети да је 26… »
Оптужница за убиство код Гаџиног Хана: Рекли један другом "брате", загрлили се, па севнули ножеви
Телеграф 17.09.2021
Оптужени се терети да је 26. децембра 2020. године око шест сати у селу Заплањска Топоница код Гаџиног Хана у стању урачунљивости, лишио живота оштећеног који га је упитао. Више јавно тужилаштво у Нишу подигло је оптужницу… »
Вести дана »
Пузигаћа честитао Партизану: Ево шта је Раднички коштало пораза...
Курир пре 40 минутајош 31 повезана
Ферстапену недовољна победа у Абу Дабију – Норис освојио прву титулу у Формули 1
Ауто блог пре 4 сатијош 43 повезане