Povezane vesti

Neda Ukraden za Nova.rs: Minja Subota je ostavio veliki trag u mojoj karijeri

Neda Ukraden za Nova.rs: Minja Subota je ostavio veliki trag u mojoj karijeri

Nova 17.09.2021
"Minja je bio, ne samo multidiscipliniran autor, muzičar, viditelj, nego je bio ugodan, i drag čovek, sa kojim je zadovoljstvo bilo sarađivati i družiti se na snimanju", rekla je pevačica Neda Ukraden, koja je teško primila vest o smrti čuvenog voditelja… »
Dženan Lončarević kao dete u „Muzičkom toboganu“: Jedan i jedini Minja Subota

Dženan Lončarević kao dete u „Muzičkom toboganu“: Jedan i jedini Minja Subota

Nova 17.09.2021
Vest o smrti čuvenog televizijskog voditelja Minje Subote, koji je preminuo u 82. godini nakon duže bolesti, potresla je javnost. Mnogi ostvareni muzičari prve korake su napravili u Minjinoj emisiji „Dečiji tobogan“, koja je bila najgledanja u bivšoj… »
Poslednji intervju Minje Subote za Nova.rs: Moja generacija je večno mlada

Poslednji intervju Minje Subote za Nova.rs: Moja generacija je večno mlada

Nova 17.09.2021
Čuveni televizijski voditelj Minja Subota preminuo je danas u 82. godini, nakon što je u subotu prevezen u bolnicu na odeljenje pulmologije. Subota je poslednji intervju za Nova.rs dao prošle godine, gde je govorio o koronavirusu, slobodnom vremenu, radu… »
Neobičan život minje subote: Sa ženom predsednika Jugoslavije švercovao tehniku iz Nemačke, obišao celi svet, a nju zavoleo…

Neobičan život minje subote: Sa ženom predsednika Jugoslavije švercovao tehniku iz Nemačke, obišao celi svet, a nju zavoleo…

Kurir 17.09.2021
Minja Subota preminuo je u 82. godini posle duge i teške borbe sa opakom bolešću. Iza sebe je ostavio brojne pesme i najgledaniju emisiju u bivšoj Jugoslaviji "Muzički tobogan“, koji je pomogao deci da upoznaju naše najistaknutije pesnike i uz poznate… »
Minja Subota proslavio Natašu Bekvalac: Bila je klinka kada se pojavila u "Muzičkom toboganu" - "Zauvek sam mu zahvalna"

Minja Subota proslavio Natašu Bekvalac: Bila je klinka kada se pojavila u "Muzičkom toboganu" - "Zauvek sam mu zahvalna"

Mondo 17.09.2021
Voditelj i kompozitor Minja Subota koji nas je napustio u 83. godini, proslavio je i pevačicu Natašu Bekvalac. Voditelj i kompozitor Minja Subota koji nas je napustio u 83. godini, proslavio je i pevačicu Natašu Bekvalac Legendarni Minja Subota napustio… »

Vesti dana »

Denver posle produžetka pobedio Filadelfiju

Denver posle produžetka pobedio Filadelfiju

Danas pre 18 minutajoš 30 povezanih
SPC slavi Badnji dan, praznik koji najavljuje rođenje Isusa Hrista

SPC slavi Badnji dan, praznik koji najavljuje rođenje Isusa Hrista

Newsmax Balkans pre 18 minutajoš 17 povezanih
Hladno sa ledenom kišom i snegom: Temperatura oko tri stepena

Hladno sa ledenom kišom i snegom: Temperatura oko tri stepena

Newsmax Balkans pre 23 minutajoš 15 povezanih
Martin O’Nil imenovan za trenera Seltika do kraja sezone

Martin O’Nil imenovan za trenera Seltika do kraja sezone