Povezane vesti

Posle ovog datuma ništa neće biti isto! Knežević objavio udarne vesti, kriza u Crnoj Gori biće gotova

Posle ovog datuma ništa neće biti isto! Knežević objavio udarne vesti, kriza u Crnoj Gori biće gotova

Pravda 17.09.2021
Kriza vlasti u Crnoj Gori mogla bi biti razrešena najkasnije do 15. oktobra, rekonstrusanjem Vlade i izborom Tužilačkog savjeta, ocenio je jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević. On je za RTCG kazao da je Vladu neophodno osnažiti… »
Knežević: Volim i ja URU, no trpim

Knežević: Volim i ja URU, no trpim

Večernje novosti 17.09.2021
Foto arhiva - I URA traži promene. Tako da je nedvosmisleno potrebno rekonstruisati Vladu. Da li će u nju ući lideri partija ne znam, jer će to odlučiti organi partija. Ne vidim nijedan razlog zašto ne bi bili lideri partija članovi Vlade - rekao je on u… »
Knežević iznenađen reakcijom URA

Knežević iznenađen reakcijom URA

RTV 17.09.2021
PODGORICA - Jedan od lidera DF-a i predsednik Demokratske narodne partije, Milan Knežević, izjavio je da je iznenađen reagovanjem GP URA Dritana Abazovića na dogovor Demokrata i Demokratskog fronta o rekonstrukciji aktuelne vlade. "Volim i ja URU no… »
Knežević: Kriza vlasti bi mogla biti razrešena do 15. oktobra

Knežević: Kriza vlasti bi mogla biti razrešena do 15. oktobra

Sputnik 17.09.2021
Kriza vlasti u Crnoj Gori mogla bi biti razriješena najkasnije do 15. oktobra, rekonstrusanjem Vlade i izborom Tužilačkog savjeta, ocijenio je jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević. On je za RTCG kazao da je Vladu neophodno osnažiti… »

Vesti dana »

Vreme danas: Sunčano uz porast temperature

Vreme danas: Sunčano uz porast temperature

Vesti online pre 18 minutajoš 22 povezane
Tramp izjavio da je spreman da se vidi sa Putinom

Tramp izjavio da je spreman da se vidi sa Putinom

Insajder pre 18 minutajoš 18 povezanih
Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Šamcu

Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Šamcu

Euronews pre 33 minutajoš 10 povezanih
Šelton osvojio titulu na turniru u Torontu

Šelton osvojio titulu na turniru u Torontu