Povezane vesti
Posle ovog datuma ništa neće biti isto! Knežević objavio udarne vesti, kriza u Crnoj Gori biće gotova
Pravda 17.09.2021
Kriza vlasti u Crnoj Gori mogla bi biti razrešena najkasnije do 15. oktobra, rekonstrusanjem Vlade i izborom Tužilačkog savjeta, ocenio je jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević. On je za RTCG kazao da je Vladu neophodno osnažiti… »
Knežević: Volim i ja URU, no trpim
Večernje novosti 17.09.2021
Foto arhiva - I URA traži promene. Tako da je nedvosmisleno potrebno rekonstruisati Vladu. Da li će u nju ući lideri partija ne znam, jer će to odlučiti organi partija. Ne vidim nijedan razlog zašto ne bi bili lideri partija članovi Vlade - rekao je on u… »
Knežević iznenađen reakcijom URA
RTV 17.09.2021
PODGORICA - Jedan od lidera DF-a i predsednik Demokratske narodne partije, Milan Knežević, izjavio je da je iznenađen reagovanjem GP URA Dritana Abazovića na dogovor Demokrata i Demokratskog fronta o rekonstrukciji aktuelne vlade. "Volim i ja URU no… »
Knežević: Kriza vlasti bi mogla biti razrešena do 15. oktobra
Sputnik 17.09.2021
Kriza vlasti u Crnoj Gori mogla bi biti razriješena najkasnije do 15. oktobra, rekonstrusanjem Vlade i izborom Tužilačkog savjeta, ocijenio je jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević. On je za RTCG kazao da je Vladu neophodno osnažiti… »
Vesti dana »
Sutra počinje legalizacija po novim pravilima: Evo šta je potrebno da bi bili "svoj na svome"
Kurir pre 46 minutajoš 31 povezana
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 11 minutajoš 47 povezanih
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 4 satijoš 25 povezanih
Formula 1 ima novog šampiona: Lando Noris nadmudrio Maksa Ferstapena!
Mondo pre 1 satjoš 38 povezanih