Povezane vesti

Smrt demokratije u Srbiji u tri sata lažnih pregovora

Nova 17.09.2021
U Palati "Srbija", nešto posle 12:30 sati, danas je organizovana druga runda međustranačkog dijaloga, kojim posreduju evroparlametarci. Kako je planirano, razgovori vlasti i opozicije trajaće do subote u 11:30 sati, kad je predviđeno da se medijima… »

Proevropska opozicija nezadovoljna dijalogom i napušta ga

Danas 17.09.2021
Predstavnici dela proevropske opozicije SSP, DS, PSG, PZP i ZZS nisu zadovoljni današnjim nastavnom međustranačkog dijaloga uz posredovanje poslanika Evropskog parlamenta, saznaje Danas od izvora koji učestvuju. Zato će, ga kako nam je rečeno… »

Zajedno za Srbiju i Ne davimo Beograd još vagaju hoće li ostati u dijalogu

Danas 17.09.2021
U Zajedono za Srbiju, čiji je lider Nebojša Zelenović bio na današnjem satanku međustranačkog dijaloga, i inicijativi Ne davimo Beograd još vagaju hoće li ostati ili ne na poslepodnevnoj sesiji međustranačkog dijaloga vlasti i opozicije… »

FOTO Počeo međustranački dijalog uz posredovanje evroparlamentaraca

Nova 17.09.2021
U Palati "Srbija" počela je druga runda međustranačkog dijaloga, kojim posreduju evroparlametarci. Kako je planirano, razgovori vlasti i opozicije trajaće do subote u 11:30 sati, kad je predviđeno da se medijima predstave zaključci dijaloga. Ovo… »

Proevropska opozicija ipak ide na dijalog

Danas 17.09.2021
Predstavnici SSP, DS, PSG, PZP i ZZS trebalo bi danas da ipak odu na satanak druge runde međustranačkog dijaloga vlasti i opozicije uz posredovanje Evropskog parlamenta, rečeno je nezvanično Danasu. Kako saznajemo, ova odluka je doneta jer su… »

Kako će se završiti dijalog vlasti i opozicije: Vučić mora nešto da da

Nova 17.09.2021
Na dan, kako je najavljeno, poslednje runde međustranačkog dijaloga o izbornim uslovima uz posredovanje evroparlamentaraca, niko ne može da prognozira da li će biti postignut sporazum, odnosno da li će takozvana “bojkot opozicija” prihvatiti… »

Vesti dana »