Повезане вести
Зенга о звезди: ‘Највећа грешка у каријери!’
Хот спорт 17.09.2021
Искрен је искусни стручњак! Некадашњи стратег Црвене звезде – Валтер Зенга, признао је највећу ‘грешку’ у својој каријери. ‘Направио сам неколико грешака у каријери. Прва је што сам отишао 2006. из Црвене звезде, а друга што… »
Отишао сам из звезде због проклетог новца: Након 15 година све му је јасно - То ми је највећа грешка!
Мондо 17.09.2021
Легендарни Италијан никада касније није узео трофеј. Легендарни Италијан никада касније није узео трофеј. Провео је једну сезону у Црвеној звезди, освојио дуплу круну и то су му једини тренерски трофеји у Каријери. Сада, 15… »
Зенга није заборавио Звезду, али је пецнуо и миху: Синиша се најгоре облачи, али немојте то да му кажете, полудеће
Вечерње новости 17.09.2021
ФОТО: ЕПА Тако је било и овај пут, кад је говорио о стајлингу Синише Михајловића, а српски стручњак је познат по томе што изузетно води рачуна о томе шта облачи. – Синиша ми је један од најбољих пријатеља, буквално као брат… »
Вести дана »

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 1 сатјош 34 повезане

Од екипе РТС-а сазнала за награду: Ово је добитница стана у наградној игри "Узми рачун и победи"
Мондо пре 1 сатјош 23 повезане

Звезда славила у првом овосезонском "вечитом дербију", црвено-бели на врху табеле
РТВ пре 30 минутајош 62 повезане

Адриана Вилагош осма у финалу бацања копља на СП у Токију; контроверза у мушкој штафети 4кс400м
Наслови.аи пре 2 сатајош 67 повезаних